- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Yumurtasız kurabiye olurmu:) ben tarifsiz pek yapamam bu işleri hiç yumurtasız görmedim :)Atma, tam buğday unu ben de özellikle kullanıyorum, gayet güzel oluyor.
Yumurtasız kurabiye olurmu:) ben tarifsiz pek yapamam bu işleri hiç yumurtasız görmedim :)
Aynen :) bende Mısır unu falan kullanırım arada güzel oluyor.
Yok tatlım yumurtasız ben de yapmadım, olmaz sanırım. Tarife uygun yaparım. Yanlışlıkla tam buğday unu almıştım, kurabiye yaparken döküverdim içine, süper olmuştu, şimdi poğaçalarda falan da kullanıyorum. Una yorum yaptım ama yumurtasız olmasına bakmamıştımolmaz o iş.
AynenAynen :) bende Mısır unu falan kullanırım arada güzel oluyor.
Konu sahibi doktor beye market yolu gözüktü
Yok yumurta var içinde hani yenisini yapmak istesem tek sorun un değil yumurtada bitmiş demek istemiştim yumurta attım yaniAynenhazır alsın bari çok istediyse. Bana kalsa yumurtasız yaptıracaktım kurabiyeyi bir de övünürüm pasta işlerimle, zevk alırım
Ama tarife göre yapmıyor musun konu sahibi? Yumurta yazmıyor muydu?
Tamam o zaman, kakao varsa at pişir yoksa direk pişir.Yok yumurta var içinde hani yenisini yapmak istesem tek sorun un değil yumurtada bitmiş demek istemiştim yumurta attım yani
Eşimi yoramam dinlenme saatindeEşinizi markete gönderin.
Yada pastaneye.
Teşekkür ederizTamam o zaman, kakao varsa at pişir yoksa direk pişir.
Olduda bir değişik tadı oldu ağzımın tadı bozuldu beğenmedimOldu mu kurabiyeler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?