- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
Aminn insallahhh.....Olmazsa da bişey en azından içiniz rahat eder iyi niyetle yapın yeter ki sonucu güzel olur ins
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn insallahhh.....Olmazsa da bişey en azından içiniz rahat eder iyi niyetle yapın yeter ki sonucu güzel olur ins
Abin üzülüyorsa kendi halletsin. Siz hiç karışmayın sonra tüm ihale size kalır.Selam arkadaslar,
Abimle ilgili bir konu acmistim gecen gun eski nisanlisindan bir yil once ailelerden dolayi ayrildi ve gecen gun devam edebilselerdi bes seneleri dolacakti. Ben de onlari baristirmak istiyordum. Benim de facemde yoktu ben baska bir arkadas sayesinde onun facesine ulastim kiz ayrildiklari gun anisina olsa gerek; sertab erenerden yolun basinda adli sarkiyi paylasmis.. İyi ki ayrilmisim demek isteyen bir sarki... İsteyenler netten aratabilir. Ben de o paylasimi gordukten sonra kiza yazamadim.. Siz ne dusunurdunuz bu paylasimdan sonra? Hadi unuttu desek niye sarki paylasiyor? Galiba onun da icinde soylemek istedikleri hala var... Yazsam mi yazmasam mi ne yapsam karar veremedim? Abim cok uzuluyor nolur yardimci olun kizlar...
Cok tesekkurler..
Selam arkadaslar,
Abimle ilgili bir konu acmistim gecen gun eski nisanlisindan bir yil once ailelerden dolayi ayrildi ve gecen gun devam edebilselerdi bes seneleri dolacakti. Ben de onlari baristirmak istiyordum. Benim de facemde yoktu ben baska bir arkadas sayesinde onun facesine ulastim kiz ayrildiklari gun anisina olsa gerek; sertab erenerden yolun basinda adli sarkiyi paylasmis.. İyi ki ayrilmisim demek isteyen bir sarki... İsteyenler netten aratabilir. Ben de o paylasimi gordukten sonra kiza yazamadim.. Siz ne dusunurdunuz bu paylasimdan sonra? Hadi unuttu desek niye sarki paylasiyor? Galiba onun da icinde soylemek istedikleri hala var... Yazsam mi yazmasam mi ne yapsam karar veremedim? Abim cok uzuluyor nolur yardimci olun kizlar...
Cok tesekkurler..
Cok tesekkurler.. İste ben yazacaktim normalde tam da yildonumlerinde o sarkiyi paylasinca geri cektim kendimi...Abinizin duygularından,kızın da hayatında biri olmadigindan eminseniz denemeye değer..
Bazen gurur,yaşanmışlıklar aşka gölge düşürebiliyor uğraşmaya değer görüyorsaniz sevgilerini ara yapmak kötü birsey değildir elbette..
Şarkı kısmına takılmayin bazen insan acılarını karşı tarafa belli etmemek adına böyle güçlüyüm kurtuldum tavırlarına girebiliyor.