Devamli bas dönmesi

Meltempolat92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2020
15
1
86
35
Kizlar 2 haftadir basim inanilmaz dönüyor ayaktayken sorun yok ama oturdugumda ve yattigimda bas donmesi basliyor uyutmuyor norolojiye gittim mr cektirdim sonuc bekliyorum kulak kristalin oynamistir dedi kbb ye de gittim denge testi istedi ama onada maddi gucum yetmedi devlette randevu asla bulamiyorum sizce neyim olabilir inanilmaz korkuyorum migrenimde var ama hic migrenden baskm donmedi simdiye dek tecrubesi olan varsa Allah askina yazin

Kizlar 2 haftadir basim inanilmaz dönüyor ayaktayken sorun yok ama oturdugumda ve yattigimda bas donmesi basliyor uyutmuyor norolojiye gittim mr cektirdim sonuc bekliyorum kulak kristalin oynamistir dedi kbb ye de gittim denge testi istedi ama onada maddi gucum yetmedi devlette randevu asla bulamiyorum sizce neyim olabilir inanilmaz korkuyorum migrenimde var ama hic migrenden baskm donmedi simdiye dek tecrubesi olan varsa Allah askina yazin
Boyun kökenli bir rahatsızlığınız var mı

Sizce neden olabilir neyden suphe ettiniz acaba ogrenmek isterim
Şöyle söyliyim ben baş dönmesinden denge bozukluğundan kafamın sağ tarafındaki karıncalanmalardan elimin içine bacagima kadar inan karıncalanmalardan panik atak’tan bu konuda çok çektim hala neyi olduğu belli değil boynumda düzleşme fitik kireçlenme var bana bu hastalıklar mı bu şikayetleri yapıyor başka bir şey mi ben de bilmiyorum ayrıca migrenim de var bunların hepsi bir araya geldiğinde ben de panik atak oluşuyor ve tüm sosyal hayatım etkileniyor dışarı dahi çıkmak istemiyorum elim ayağım boşalıyor her yerim karıncalarınıyor ağrı kas ağrısı kas gerginliği ve kas tutukluluğu oluyor basımı sağa tarafa çevirince sanki kaslarım yırtılıyormuşcesine acı çekiyorum bu yüzden bu ataklar oluştuğunda ben muhakkak günde iki tane ağrı kesici içmek zorunda kalıyorum onun yanında magnezyum kullanıyorum ama gitgide şiddetini arttırmakta bu da bana aşırı sinir ve gerginlik yapıyor
Ama her şeyin ötesinde bir şey var benim bu şikayetlerim genelde adet dönemine yakın başlıyor zaten migrende genelde adet dönemi öncesi başlıyor
Şu an mesela tam da atakların içinde bulunduğum bir dönemdeyim müthiş sinirli ve gerginim dokunsalar ağlayacağım tükenmişlik zaten hat safada ağrılar baş dönmesi uyuşmalar karıncalanmalar yanmalar çekilmeler batmalar
Bir ara iğne vuruldum ama onunda etkisi sadece üç ay sürdü inanın ben de bilmiyorum ne yapacağımı çaresizim

Back
X