devamlı evdekilerle kavga ediyorum

hepmimutlu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2015
54
12
sinirli bir insanım ama yeri geldiğinde pamuk gibi de oluyorum biraz önce içeride sessiz sedasız otururken kardeşim çizgi film kanalını açtı sesini kıs birz dedim sanane dedi kumandayı üstüme atıp odaya gitti (7 yaşında) sonra annem bi anda bana bağırmaya başladı sanane bırak izlesin ne karışıyosun diye bende tamam gel izle dedim gelmedi başka odaya gitmiş sonra o odada ki oyuncak kutusundan bişey istemiş anneden sonra annem bana bağırdı gel buraya ne istiyosa ver demeye başladı niye bağırıyosun çocuğa falan diye siz neden bana bağırıyosunuz dedim ssen niye bağırıyosun diyo bende dedim ki siz bana bağırınca sinirimi alamıyorum bende bağırıyorum dedim bağırmayacaksın diye bana bağırıyo bende sinirlenince doktora git sen diyo ee tabi sonra ben pişman olup kardeşimin yanına gittiğim zaman annem yine babana söylemesin diyo yapıyosun dimi diyor

hayır ama daha kardeşim küçük olduğu için mi desem ne bir şey denildiği zaman annem devamlı bana bağırır kardeşim gelip bana vursun bende karşılık verdiğim zaman annem benim dediklerime inanmaz gidip kardeşime soruyo buda beni delirtiyo

Ailece hep böyle bağırarak mı iletişim kurarsiniz ?

hayır ama daha kardeşim küçük olduğu için mi desem ne bir şey denildiği zaman annem devamlı bana bağırır kardeşim gelip bana vursun bende karşılık verdiğim zaman annem benim dediklerime inanmaz gidip kardeşime soruyo buda beni delirtiy

Demek ki her aile de var bu :KK70: bende 23 yaşındayım kardeşim 8 bazen beni delirtiyor aynen bu dediklerini yaşıyorum karıştığım zaman azarı ben yiyorum annemden özellikle

hayır ama daha kardeşim küçük olduğu için mi desem ne bir şey denildiği zaman annem devamlı bana bağırır kardeşim gelip bana vursun bende karşılık verdiğim zaman annem benim dediklerime inanmaz gidip kardeşime soruyo buda beni delirtiy

En küçükse kıyamıyordur annemden biliyorum

gerçekten öyle yalnız olmadığımı anladım rahatladım :KK70:DDDDDD:KK66:

Yok yok değilsin cnm :KK70: aynı kaderi paylaşıyoruz ama benim kardeşim en çok bana düşkündür en çok azarı da benden işitir hatta döverim çok sinir ederse şimdi nişanlıyım ya evlenip gidicem diye deli oluyor gitmicen evlenmicen diye ben ne dersem yapıyor hatta :) senin kardeşin de sana düşkündür belki belli etmiyodur

Küçücük çocukla kavgamı ediyorsun essek kadarsin hiç yakışmıyor psikolojisi bozulur
burada
Küçücük çocukla kavgamı ediyorsun essek kadarsin hiç yakışmıyor psikolojisi bozulur
burada ki sorun benim kavga etmem değil annemin davranışı üstelik bence senin canın da yansa sende o şekil davranırsın ben canım yandığı için karşılık veriyorum

Sanirim o cocuk oldugu icin kiyamiyor, sendende buyuk gibi yasinin gerektigi gibi davranmani bekliyor. Yani o cocuk neyse bagirdi kavga etti, sana ne oluyor kocaman kizsin gibi gibi..

X