• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Devamlı yemek istiyorum :(

Boyum 1.65 kilom 50 su ann...
6 ay onceki kilom 65 idi ve pko teshisi kondu.. Ytmedi kalp yetersizligi ve diyabete egilimim artmisti...
Doktorum kilo vermelisin dedi ve 50 ye dustum..
Normal sinirlarin altinda atan kalbim kilo verdigimde normale dondu...
6 ay adet gormeyen ben artik her ay duzenli gun ve saatimde gorur oldum..
Polikistlerimden de dr.saracoglunun sogan kurunu yaparak kurtuldum sayilir :)
Bunlari yaziyorum cunku kilonun pko uzerindeki etkisi oldukca buyuk belirtmek istedim canim..
Acil sifalar <3

once adet olamiyorsan onun tedavisinj ol hapini kullan git doktara..adet oldukca o dengesiz beslenme istegi ve dengesiz kilo alma yavaslayacak tecrubeyle sabittir..ve gerisi senin elinde...ya yemeyi tercih ediceksin ya diyet yapip ideal kiloya ulasmayi..baska altarnatifin varmi?

İstedikten sonra herşey hallolur yeteri kadar istediğinizi sanmıyorum.Ben de pkoyum evlenince kilo aldım adet olamıyordum doktor kilo ver çocuk istiyorsan Dedi.Dediği anda başladım diyete spora bir yandan ders gece gündüz bir yandan asker eş gece gündüzüm karışık öyle böyle derken boğazımı da tuttum.İlle dışarıda spor yapacak değilsin evde kardiyo hareketleri var.Çok sıkmayarak 4 ayda 15 kilo verdim hemen hamile kaldım.Adetlerim de normal oldu şükür.Bunu önce kendim için istedim sonra çocuk için.O yüzden çok istiyorsanız hiçbiri engel değil.

Yemek aklına geldikçe at çocukları ikiz arabası na yürü yürü yürü kim tutar seni

Slm hanımlar çok moralim bozuk boyom165 cm kilom 78 devamlı yemek yemek istiyorum devamlı aç hissediyorum pko var bende yedikçe kilo aldıkça adet olmuyorum ve daha çok şişiyorummm bana yardımcı olun lütfen bi yeme isteğimin önüne nasıl geçebilirim kocam la problem yaşıyorum be kendimi çok kötü hissediyorum kiloluyken spor yapamıyorum 2 tane küçücük k çocuğum var pek dışarı çıkamıyorum
aynı şeyi yaşadım evlenince daha da aldım 98 kg oldum. tercih senin canım spor bize iyi gelen tek şey sonrası daha kötü etme kendine . vermek zaten zor

Back
X