hayır anlayamıyorum..
bütün yorumlar neden
'aklın nerdeydi' ile başlıyor?
Yarım gün yazmaları lazımdı özürlü devamsızlık en fazla 19,5 raporlu devamsızlık 25 normal devamsızlığın eğer 20 olmuşsa devamsızlıktan kalmış sayılıyosun şuan.Geçmişe dönük hiç br sağlık ocağı vermiyo rapor.Tek çaren okulla konuşup yarım güne indirtmen yoksa dediğim gibi kalmışsın arkadaşım.Bendede aynı şey oldu ordan biliyorum
kalmazsın merak etme biz lisedeyken 35-40 gün devamsızlığı olanlar bile geçmişti
nasıl yani yaaa 40 gün devamsızlığı olanlar nasıl geçti benim kardesimin 45 gün devamsızlığı var müdürle çok konustuk geçirmiyolar dersleride iyi zayıfı hiç yok lise 3 e gidiyo sınıfta kalıcak yani bidaki seneyede sadece staj görücekti çok üzülüyoruz durumuna
son siniflari bile gecirmiyorlar artik degil ki lise3 leri gecirsinler.geciren müdür yok mu? war..
ama iste lise3 oldugundan gözünün yasina bakmiyorlar. yanmasin bir senesi kardesinizin tanidiginiz doktor fln yok mu
cnm tanıdığımız doktor var ama ne yapabilirki devmasızlığı çok şimdi rapor bişey yazsa olurmuki şimdi vermek
doktor rapor yazabilir, okulda kabul eder ama kardesiniz 25günlük özürlü devamsizlik hakkini doldurdu mu?