- 20 Ağustos 2015
- 1.598
- 1.224
- 48
- 45
- Konu Sahibi uzun kirpik
Almanyadan görümcem gelmişti eşi ve kendi görümcesiyle.Küçük görümcemde yatiliydi ve annesini ziyarete geldi.Ben de gidip gördüm.Kv sinir oldum.Zaten atiştik ve 45 gundur 2 kez mecburen gördüm ve suratina bile bakmadim.Beraber yaşadiği eltimle de 10 gündür küsmüş.Sanirim eltime nispet diye, bana aşiri yakinlik ve sevgi gösterdi.İki tabak kaldirdim kiymete bindim " ah yavrum yoruldun vs" diyo.(yemeği bebekli eltim yapti, ona tek kelime yok).Yemeyip bana yedirmeye çalişiyor; süt veren eltim sürekli sofradan kaldiriliyor. Benim çocuğum çok seviliyormuş çok tatliymiş ( eltimin bebeğine sevgi yok).Acil bir cenaze evi ziyaretine gitmeleri gerekti , evden çikti geri geldi " ah kizim kusura bakma seni evde biraktim.gelicem yavrum darilma" vs..ne bu şimdi ya.sinir oldum.eltimin burda kimsesi yok, ikinci evliliği yapmiş, ağzi var dili yok, sürekli hiznet eder.Birkać gün önce eltime " burasi kizlarimin evi.gelip yer içer giderler.hizmet edeceksin.ben de akşana kadar gezerim" demiş.O zaman niye kizin evini.ayirdin.Zaten kaynimin ilk katisini boşatti.Hić yüz vermiyorum.Tinlamam..Cevap da veririm.Bu şekilde kullanilmak hiç hoş degil.Görümcelerim de annelerine destek.Kiz konuşmaya çalişinca yüz vermiyormuş.Geçen öpmek için görümceme uzaninca, görümcem yüzünü çekmiş.Almanyadan misafir geliyo diye görümcemde 3 gün kalip işini de yapti, geline asla yardim yok.
Demek ki kimseye iyi davranmayacaksin.İyi davrandiğimda ezmeye kalkti.Ne zaman sertleştim tatli olup iyi geçindim.Millete karşi geçiniyoruz diye gösteriyor.Benim öyle bir çabam yok.
Annem, kv çok seviyo onu da anlamiyorum ki.Çok sempatikmiş ve zaten kendimi kurtariyormuşum, sorun yokmuş anneme göre
Sinir oldum gece gece, döktüm içimi.
Deveye diken, kv ye de ben yaraniyorum demek ki!
Demek ki kimseye iyi davranmayacaksin.İyi davrandiğimda ezmeye kalkti.Ne zaman sertleştim tatli olup iyi geçindim.Millete karşi geçiniyoruz diye gösteriyor.Benim öyle bir çabam yok.
Annem, kv çok seviyo onu da anlamiyorum ki.Çok sempatikmiş ve zaten kendimi kurtariyormuşum, sorun yokmuş anneme göre
Sinir oldum gece gece, döktüm içimi.
Deveye diken, kv ye de ben yaraniyorum demek ki!