K
kuvalda
Ziyaretçi
- Konu Sahibi kuvalda
-
Hoş Bir Tarzin Var Paylaşimlarin Için Tekrar Teşekkür Ederim....fotoğraf Senin Yaşam Tarzin Olmuşa Benziyo Bu Iş Için Emek Veriyosun.....çok Iyi Bi Yolda Olduğun Da Belli ....devam Derim...iyi Yapilan Işte Sonuna Kadar Devammmm......takipçinim.......
Benim Farkettiğim Doğruysa Tahtanin Araliğinda Arkadan çekilmiş öylemi?
HEPSİ GÜZEL AMA BUNLARDA BENİM HOŞUMA GİTTİ...
Fotğrafla Ilgili Engin Bilgim Yok Tabiki Ama Bakinca Illaki Benimde Söyleyecek Birşeylerim Var.....ama çok Uğraşmak Isterdim.....böyle Adim Adim Dolaşip Gözüme Yansiyanlari çekebilmek......çünkü Bakinca Herkes Ayni şeyi Görmüyo...... Bu Da Benim Gördüğüm şeyler Diyebilmek Isterdim...hoş Bunu Türkçeyi Kullanarakta Gayet Iyi Ifade Edebiliyorum Ama öle Işte Görsel Paylaşimlar Hoşuma Gidiyo....kizima Bakacak Birisi Olsaydi Bu Ara Yağli Boya Resim Kursuna Gitmek Istiyordum Oda Hoşuma Gidiyor.....ama Maalesef Bu Planlarim Kizimi Biraz Daha Büyütene Kadar Bir Köşedde Sakli Durucak.....gençlere Hep Tavsiye Ediyorummm...boş Anlamsiz Size Hiçbir şey Katmayacak Işler Yerine üretici ,yaratici Işlerle Meşgul Olun DiyeBana Boş Gelen De Onlara Dolu Geliyo Galiba....
yok yok kesin bir yanlışlık var
tuba abla power metalci değil miydi?
demek o da parayı bulunca softlaştı allah allah?
teşekkür ederim :) o fotoğrafta aslında 2 tane kedi var farkettiniz mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?