- 26 Şubat 2008
- 2.683
- 3.911
- 373
- 37
Burun kanallarımda darlık olduğu için yıllardır nefes problemi çekiyorum.
Özellikle soğuk algınlığı vb durumlarda nefes almam iyice güçleşiyor.
Yıllar önce basketbol oynarken burnuma aldığım darbeden sonra iyice kötüleşti.
Öncelikle bu ameliyatı daha önce geçirenler varsa beni bilgilendirebillir mi??
Birkaç doktorla konuştum tampon falan takılacakmış estetik operasyonlardaki gibi.
Bazıları diyor kbbde olma ameliyatı, burnunun şeklinde bozulma olabilir plastik cerrahide ol
bazıları da zaten sağlık probleminden dolayı bu operasyonu geçireceğim için kbbde ol bu konuda daha iyi sonuç alırsın diyor.
Diğer sorunum da şu, aslında ben yıllardır şekil olarak burnumdan memnun biriydim. Görüştüğüm bir plastik cerrah bu operasyonu rahatlıkla yapabileceğini aslında düzgün sandığım burnumda da şekil bozukluğu olduğunu söyledi.
burnun sırtıyla ucu orantısızmış, burnumun ucunu daraltmak gerekirmiş.
kafam karıştı, çünkü estetik operasyon geçirmiş ve burun ucu daraltılmış insanların burnunu sivri ve yapay buluyorum. hande yener, funda arar gibi.
tabii burda bazı arkadaşlarımız bu konularda tecrübeli daha iyi bilirler ondan dolayı fikir almak istedim.
özetle, bu operasyonu amacına uygun olarak kbbde mi olmalıyım?
yoksa plastik cerrahide mi ve ucuyla oynatmalı mıyım??
Özellikle soğuk algınlığı vb durumlarda nefes almam iyice güçleşiyor.
Yıllar önce basketbol oynarken burnuma aldığım darbeden sonra iyice kötüleşti.
Öncelikle bu ameliyatı daha önce geçirenler varsa beni bilgilendirebillir mi??
Birkaç doktorla konuştum tampon falan takılacakmış estetik operasyonlardaki gibi.
Bazıları diyor kbbde olma ameliyatı, burnunun şeklinde bozulma olabilir plastik cerrahide ol
bazıları da zaten sağlık probleminden dolayı bu operasyonu geçireceğim için kbbde ol bu konuda daha iyi sonuç alırsın diyor.
Diğer sorunum da şu, aslında ben yıllardır şekil olarak burnumdan memnun biriydim. Görüştüğüm bir plastik cerrah bu operasyonu rahatlıkla yapabileceğini aslında düzgün sandığım burnumda da şekil bozukluğu olduğunu söyledi.
burnun sırtıyla ucu orantısızmış, burnumun ucunu daraltmak gerekirmiş.
kafam karıştı, çünkü estetik operasyon geçirmiş ve burun ucu daraltılmış insanların burnunu sivri ve yapay buluyorum. hande yener, funda arar gibi.
tabii burda bazı arkadaşlarımız bu konularda tecrübeli daha iyi bilirler ondan dolayı fikir almak istedim.
özetle, bu operasyonu amacına uygun olarak kbbde mi olmalıyım?
yoksa plastik cerrahide mi ve ucuyla oynatmalı mıyım??