Ebru sen ölme emi:) ben çok takip edemiyorum derslerim yoğun bu ara ama saolsun ebrucumm eksikliğimi hissettirmiyor:)) evet Reha bey tampon kullanmıyor zaten tamponun amacı kanamayı biraz da olsa azaltmak ve burunda oluşabilcek ölü boşlukları engellemek yani bu biraz doktorun tercihine kalıyor kan sızıntısı benim için çok sorun olmadı ilk üç gün de geçiyor kan sızıntısı.
estağfurullah ebrucum yaa hoşuma gidiyor valla yalnız hissetmiyorum kendimi a.s.
Ebru sen ölme emi:) ben çok takip edemiyorum derslerim yoğun bu ara ama saolsun ebrucumm eksikliğimi hissettirmiyor:)) evet Reha bey tampon kullanmıyor zaten tamponun amacı kanamayı biraz da olsa azaltmak ve burunda oluşabilcek ölü boşlukları engellemek yani bu biraz doktorun tercihine kalıyor kan sızıntısı benim için çok sorun olmadı ilk üç gün de geçiyor kan sızıntısı.
Bahsi geçen doktor hangi hastanede çalışıyor? yaklaşık 2 yıl önce ankara hastanesinde bende deviasyon ameliyatı olmuştum kullanılabilecek en eski yöntemlerle ameliyat ettiler orasıysa eğer hiç tavsiye etmem :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?