Deviasyon Ameliyatı...

melikee06

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2007
127
0
621
38
Ardahan
Merhaba kızlar,yaklaşık 16 gün önce Reha Yavuzer'e deviasyon ameliyatı oldum.Bu konuda bişeyler sormak isteyenler, ameliyatla ilgili merak ettiğiniz herşeyi sorabilirsiniz,hiç sıkılmadan cevaplarım.Bu arada bende bu konuda benden daha tecrübeli olanlara yani ameliyatının üstünden en az 1-2 ay geçmiş olanlara bişeyler sormak isterim,yardımcı olursanız çok mutlu olurum,herkese sağlıklı günler...a.s.

sormak istediklerim;
1-tam alın ortasındaki ve göz pınarlarının çevresindeki şişlik ne kadar sürede geçiyor?
2-Burun içindeki kendiliğinden düşecek olan dikişler ne zaman düşüyor?
3-Alçı alındıktan sonraki şişmelerden kaynaklanan asimetrik görüntü ve ödemler en erken ne zaman geçiyor?

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Son düzenleyen: Moderatör:
2009dan önce geçiyor denilmişti çünkü estetiğe girmiyodu fakat 2009dan sonra yeni yasayla ortadan kalktı ve artık ssk geçmiyor diye biliyorum.

Bende et ve kemik eğriliği var,zor nefes alıyorum,ayrıca kulaklarda aşırı baskı oluyor, ameliyat denildi,sende de kulaklarda baskı varmıydı,tıkanıyormuydu?Bir de ameliyat sonrası takılan slikon tamponlar ile kolay nefes alabildinmi? Çok sorum oldu kusura bakma bir de özel sigortam var bu ameliyatı karşılarmı acaba?a.s.

içerde silikon tampon koyuyorlar dikişleri alırken
cektigin acıdanda anlayabılırsın tamponuda alıolar cunku
melikecim burun ıcındeki ipin dusmuştur artık herhalde
3.haftada fıln dusmustu bende
şişlikler ınıo yawasca hergun ama burun uysuklugu gec gecıo

saol ebrucum valla çok yardımcı oluyosun bana:) evet bende tampon kullanılmadı bu yüzden çok rahattım,şehrazatcım kulaklardada basınç olmuyodu bu yüzden o konuyu bence doktorunla konuşman en doğrusu olur,essscim evet dikişler düşeli bayağı oldu ameliyatımın ikinci ayındayım nerdeyse hala şişlik var ve burun ucunda özellikle hissizlik var geç geçeceğini biliyorum ama merak ettiğim şey bu hissizlik geçerken boyutu biraz daha küçülcek mi acaba çünkü hala şiş gibi geliyor bana yoksa sadece hissizliği mi geçicek merak ediyorum ama her geçen gün daha da alışıyorum eskisi kadar bakmamaya başladım aynaya ve seviyorum burnumu:)))

burun tam anlamıyla seklını 6 ay da alır
ama tampon koymaları lazım dewıasyon amelıyatımı sadece
yoksa estetıkte warmı kemıgı duzelttılerse koymuslardır
bakınca goremessın ama doktoruna sorduysan bılemem

her doktor tampon kullanmıyorrr, melikenin doktoru da kullanmıyor, yani ilerde benm doktorum olacak kisi

Ebru sen ölme emi:) ben çok takip edemiyorum derslerim yoğun bu ara ama saolsun ebrucumm eksikliğimi hissettirmiyor:)) evet Reha bey tampon kullanmıyor zaten tamponun amacı kanamayı biraz da olsa azaltmak ve burunda oluşabilcek ölü boşlukları engellemek yani bu biraz doktorun tercihine kalıyor kan sızıntısı benim için çok sorun olmadı ilk üç gün de geçiyor kan sızıntısı.

cnm sen de ölme simdi burnum büyük ya her yere sokuyorum ameliyat olunca insallah bu huyumdan da vazgececegim :roflol:

Bahsi geçen doktor hangi hastanede çalışıyor? yaklaşık 2 yıl önce ankara hastanesinde bende deviasyon ameliyatı olmuştum kullanılabilecek en eski yöntemlerle ameliyat ettiler orasıysa eğer hiç tavsiye etmem :1no2:

gazide cnmm

deviasyon + hafif burunda bi düzeltme ne kadara mal olur arkadaslar ıyı bır doktora tabıkı...pıyasası hakkında hıc bır bılgım yok..mesela melıke sen kaça yaptrdın

benimki 1.700 artı malzemeler muayene ücreti falan filan yaklaşık 2.000e mal oldu canım,ama bu doktoruna ve problemine göre değişir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…