Deviasyonda Kbb mi estetik cerraha mı ameliyat oldunuz?

Gamze_

Guru
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2008
626
9
318
Antalya
Bu soru hep aklımı karıstırıyor ne yapmalıyım diye.Kbb doktoru acaba sadece deviasyonu mu gideriyor yoksa estetik düzeltme de yapabiliyor mu? Yada estetik cerrah deviasyonu gidermede ne kadar etkili ve de şimdi konkaların küçültülme işlemi radyofrekanslarıyla basarılıyormus onu yapabiliyorlar mı.. Kızlar deviasyon için ameliyat olduysanız hangi bölüme girdiniz lütfen yazın..

Bu soru hep aklımı karıstırıyor ne yapmalıyım diye.Kbb doktoru acaba sadece deviasyonu mu gideriyor yoksa estetik düzeltme de yapabiliyor mu? Yada estetik cerrah deviasyonu gidermede ne kadar etkili ve de şimdi konkaların küçültülme işlemi radyofrekanslarıyla basarılıyormus onu yapabiliyorlar mı.. Kızlar deviasyon için ameliyat olduysanız hangi bölüme girdiniz lütfen yazın..

valla cnm bu memleketimi çözmüş değilim herkes anlamıyorum istanblda ankaradamı estetik oluyor sadece oralardamı iyi yapıyorlar.antalya dışında herkes birbirine yardımcı oluyor ama antalyadada yaptıranlar var fakat insanlar yazıp memnuniyetlerini belirtmiyorlar yada olumsuzluklarını bu gidişle istanbul yolu görünecek:(

Bende her 2 türlüde sorun vardı ve ben Ankara'da br KBB Prof. a oldum şu an 2 ay 10 gün oldu. çok memnun ve mutluyum hiçbir sorun kalmadı

Son düzenleme:
her ikisine de muayene olup görüş almanı, kararını duruma göre vermeni tavsiye ederim. malesef bu sorunun tek bir cevabı yok ve ameliyatı yapacak doktora bağlı olarak değişebiliyor.

benim estetik için görüştüğüm prof.ta kbb uzmanı estetisyen değil..
aslında estetisyenmi olmalı kbb mi bilemiyorum?

Larosw sen burun ameliyatı oldunmu? olduysan doktorun ismini verirmisin k.b.b'mı estetik cerrahamı..

Deviasyonu Kbb uzmanları yapıyo bildigim kadarıyla rinoplastiyi estetik cerrah fakat 2sini aynı anda yapan çok iyi Kbb uzmanlarıda var mesela ben hem deviasyon hem rinoplasti Kbb uzmanına oldum burnum şimdilik çok iyi. nazar değemsinn :D

Larosw sen burun ameliyatı oldunmu? olduysan doktorun ismini verirmisin k.b.b'mı estetik cerrahamı..

ben henüz olmadım yarın oluyorum Allah ın izniyle :1:
ben Estetik uzmanı Mehmet Sezgin'de karar kıldım ona çok güvendiğimde gerçek... sonuçlarıda yazarım ama sizlere :39: :78:

aaa sen demek bugün oluyorsun ameliyatını larosw,mehmet sezgin bi ara ısrarla düşündüğüm bir isimdi. ama benim burnum revizyon ve sanırım revizyon yapmayan bir doktor kendisi öyle bi duyum aldım.kendisine ameliyat olan tek bi kişi görmüştüm onun burnuna bayılmıştım merak ediyorum ikincisi de sensin bakalım seninki nasıl olacak

arkadaslar,bana da deviasyon teshisi kondu. icte ve dista yamukluk var.....ben de cok kararsizim. estetikci ile kbbci burnmu cok farkli yapacaklar diye cok korkuyorm. tek kbb ci ye burnumdaki etleri alip radyofrekans yaptirip gecsemm mi acaba bilemedim ... cok uzuluyorm. fotolari da goremiyorm

arkadaslar,bana da deviasyon teshisi kondu. icte ve dista yamukluk var.....ben de cok kararsizim. estetikci ile kbbci burnmu cok farkli yapacaklar diye cok korkuyorm. tek kbb ci ye burnumdaki etleri alip radyofrekans yaptirip gecsemm mi acaba bilemedim ... cok uzuluyorm. fotolari da goremiyorm

nagihan;
benimde burnumda deviasyon var,ben kbb uzmanı ile görüştüm,onlarda artık estetik yaptıkları için bence en doğrusu kbb uzmanı,ama çok ameliyat yapmış olması lazım

Arkadaşlar benim burnum bugüne kadar hiç eğri gelmemişken şimdi doktorlar eğrilik var ameliyat olmalısın dedi diye mi bilmiyorum ama baktıkça gözüme daha eğri görünmeye başladı, bu deviasyon yıllar geçince artar mı yoksa ben şimdi kafaya taktığım için mi burnum eğri geliyor?
Burnumun kemeri yok bişeyi yok nefesim de problem yok ama faranjit oluyorum çok sık napıcam ben yaa
ameliyat olmak istemiyorum iyileşmesi zor ve uzun

banada cok egri gelmiordu megerse kemer sakliormus egriligimi o alindi hepten egri geldi gozumz burnumm yani cok sikayetiniz yoksa yaptirmayin derimm cidn benm gibi olmayinn :( cok kotu bir durumm yanii :(

Nefes almakla ilgili şikayetim yok ama sürekli faranjit olmak da çok sinir bozucu. Ben uyurken ağzım açık uyumuyorum nasl faranjit oluyorum bilmiyorum.
Deviasyon yapılırken estetik müdahele de yapılırsa burnun eğriliği düzeltilir diye düşünmüştüm. Daha da eğri görünecekse ameliyat olmanın ne anlamı var ki :(((

ben de de aynı durum var ne yapacağım bilemiyorum , kbb ci deviasyonu düzeltir o tarafta dışta görünen çıkıntıyı törpülerim dedi. estetikçi de sadece çıkıntıyı törpülersem burun yamukluğun daha çok belli olur o çıkıntı kapatıyor eğriliği dedi. çok sıkıldım napcam bilmiyorum

Canım bence genellemek doğru olmaz. ülkemizde bir çok işini iyi yapan doktor var. bana kalırsa kbb de plastik cerrah da bu ameliyatı güzel yapacaktır. araştırırsan iki alanda da çok iyi doktorlar bulabilirsin

Deviasyon nedeniyle ameliyat oldum .Bende çok belirgin bir deviasyon vardı zor bir burundu . 3D tomografide içinin de kırık olduğu ortaya çıktı burnumdan nefes alamıyordum . Konuşurken nefes nefese kalıyordum .Hem eğrilik düzeltilsin hem nefesim açılsın diye gittiğim KBB doktoru burun deliğini açma ve estetiği bir arada yapmak istemedi , ameliyattan gün almışken geri döndüm
Daha sonra gittiğim iki KBB doktoru da estetiğe yönlendirdi.
İnatla estetik değil KBB doktoruna yaptırayım dedikçe işim ters gitti ..En sonunda estetik cerrah yaptı burnumu ..İyi ki de öyle yapmışım .Çünkü deviasyonlu burun gercekten yapılması zor bir burun , az da olsa kıkırdağın yeniden hatalı yöne doğru büyüme ihtimali var ..İyi estetik cerrahi yapan KBB doktorları da vardır mutlaka ama bir estetik cerrahın sorunlu kıkırdak kemik şekillendirmede daha maharetli olacağını düşünüyorum.

Back
X