Devid ilacı

zinedila

Çok şükür bin şükür ❤❤❤❤
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2007
6.275
1.584
173
39
kızlar bebişlere devid veriyomusunuz biz bugün sağlık ocağına gittik doktor devid kullanıyomusun diye sordu bende hayır dedim geçen hafta çocuk doktoruna gidicektik işi çıkmış adamın yoktu bu çarşamba götürücez belki vericekti ama görüşemedik işte 15 günden sonra verilmesi gerekiyomuş vitaminmiş bu devid sizler veriyomusunuz acaba bakalım bu çarşamba sorucam bende eğer vermezse...a.s.

veriyorum ben hastaneden cıkarken receteye yazmışlardı hem benim için pansuman hemde d-vit
hemşire gelip anlattı zaten 1 hafta sonra d-vite başlayın 4 damla dedi hergün kulanıyorum ben bazen mamasına bazende agzına damlatıyorum

canım bizde sağlık ocağına gıttık bugünn sağlık ocağındakı ebe monovıt d3 ilacını verdı dünde 3 damla kullanmaya başladık..daha 8 günlüğüz ..daha sonrada kan damlası verıcem dedı ..yanı bu ilaçları sağlık ocağından verebılıyorlar..sana nıye vermedılerki..

cnm yazıcaklardı ama benim eşim asker o yüzden onların yazdığını alamıyoruz tekrar gidip askeri has. yazdırmamız gerekiyo o yüzden bizde çarşamba gidicez doktora söleriz dedik ondan yazmadılar...

canım bizede geçen sağlık ocağından verdiler topuk kanı aldırmak için gittiğimizde 15.günden sora hergün günde 3 damla veriyorum

biz sağlık ocağına ilk aşımızı olmaya gittiğimizde 15 günlükken geleceksiniz hem monovit d3 vericez hem de boy kilo baş çevresi ölçümü yapıcaz demişlerdi ben 15 günlükten bu yana günde 4 damla veriyorum aslında 3 damla veriliyoda yağlı bi damla olduğu için 4 damla damlat bi kısmı zaten kaşıkta kalıo demişlerdi

kızlar nasıl veriyorsunuz benimde bugün 12 günlük oldu 10 günlükken vericektim ama bugün başlatıcam kaşığa 3 damlamı damlatıcaz yoksa ağzına ara ara mı damlatıcaz kağıdında yazmıyor 4-8 damla arası yazıyor anlamadım açıkçası

evet cnm 15 gunlukken başlanıyor 1 yaşına kadar
ben kaşıga 3 damla damlatıyorum veriyorum arkasından hemen meme veriyorum ki yutsun
yoksa diliyle dışarı çıkarıyor

saolun kızlar çarşamba gidince verir herhalde teşekkür ederim hepinize...

Kızlar bize herhangi bir ilaç bi damla vermedi doktorumuz,doğumdan 4 gün sonra kontrole gittik canım kızım normal doğum :nazar:kilosuna gelmiş,acaba bundan dolayı mı vermedi yoksa unuttumu doktor?

sen o zmaan bir sor doktoruna ecenascımm bende vermezse sorucam doktoruma...

bizede doktor hastaneden çıkarken yazdı...15.gunden itibaren, gunde 3 damla dedi...bugun 2.kez kontrole gittik, göbek bagı bakımı için, tekrar sordu, yazdım değilmi diye...

biizde ilk gittiğimizde öteki hafta tekrar çağırmıştı belkide bu ilacı yazmak için çağırdı ama işi çıktığı için gidemedik o yüzden bu hafta yazar büyük ihtimalle herhalde...

biz 10. günden beri kullanıyoruz canım,dr öyle söylemişti bize de...
günde 3damla damlatıyoruz...kemik gelişimi için önemliymiş

ya herkes 15 günlükken başlamış,bize 21.günde kullanmaya başlanacak dediler.bizde sağlık ocağından aldık.günde 3 damla...

kızlar bize sağlık ocağında ücretsiz verdiler monovit --d vitamini , günde 3 damla 1 yaşına kadar kullanılması gerekiyormuş...kemik gelişimi için kızlar önemli özelliklede bıngıldaklarının kapanması aşamasında ...

Back
X