Çocuk Hastalıkları Devit 3 isimli ilaç...?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

arzu0661

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2010
44
1
36
Bursa
kızlar merhaba bebegım 12 gunluk doktor devıt3 ısımlı bır damla verdı hergun 3 damla agız yoluyla verılecekmıs yalnız eczacıda suya karıstırarak ıcırın demıs esıme kafam karıstı sız nasıl kullanıyorsunuz .bu ılac sanırım butun bebklere verılıyormuş 1 yasına kadar kullanılacak dedı doktor sız ne kadar kullandınız yada kullanacaksınız sımdıden tesekkur ederım cevaplarınız ıcın

sn drun dediği gibi ver canım benimde 15 aylık oğlum var bizde kullanduk o bıngıldağının kapanmasına yardımcı oluyo gelişimi için yani düzenli bi şekilde hergün 3 damla bende verdim için rahat olsun

biz de devit3 kullanıyoruz,bıngıldağın kapanmasına yardımcı d vitamini,5.5 aylıkken gittiğimizde baştan beri kullandığımız 4 damlayı 5e çıkarmıştı bizde,bugün dr.a gittik devam dedi..ben bazen 6 damla koyuyorum kaşığına çünkü ağzının yanına vs bulaştırıyor

benim kardeşime de verilmişti ama kabızlık yapıyor dikkatli kullanın ve kabızlığı önleyici ek birşeyler tavsiye ederim.

ben de kullanıyorum.d vitamını kızım 2vucuk aylık oldu.4. aydansonra da demır damlası verılecekmıs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…