• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Devlet Bahçeli: MHP 1 Kasım'da iktidar olacak

Oyle olabilir cunku herseye hayir demesiyle mhp secmenininde buyuk tepkisini cekiyor
Sende hemen sevindin haaa:KK19: baraj altina duserde oylar akepeye gelir diye:KK45:
Temennim tabiki meclisde olmasindan yana. Mhp de lazim bu ulkeye ama bahceliyle olmuyur bu is. Taze kan lazim. Meral abla gelsin. Tas gibi hatun tam bi asena.:KK24:

Sende hemen sevindin haaa:KK19: baraj altina duserde oylar akepeye gelir diye:KK45:
Temennim tabiki meclisde olmasindan yana. Mhp de lazim bu ulkeye ama bahceliyle olmuyur bu is. Taze kan lazim. Meral abla gelsin. Tas gibi hatun tam bi asena.:KK24:
Yok kiz hayir demesede koalisyon kurulsaydi hukumet devam edecekti secim olmayacakti koca begenmeyen kiz gibi hayir hayir kendi surukledi secime ulkeyi bence
Beklenen akp mhp koalisyonuydu agirlik butun yorumcularda bunu soyledi
Benim esim mhp li ve ocakta buyumus biri yani bozkurtla evliyim mhp siz olmaz tabiki ama bi ders sart

Bahçeli gitmezki
siyasate kim veda etmiş kolay kolay koltuk birakani görmedik

Rahmetli demirel bile 90 yaşında siyasete tekrar döneceğine ışık yakiyordu :KK69:

Ya gerçekten çok ilginçler :D:D ben 29 yaşındayım.
Bazen mesleğimden o kadar çok bunalıyorum ki ben bile emekli olmak istiyorum.
Baktığın zaman siyasette zor meslek. Konuş dur millete kendimi sevdireceğim diye.
90 yaşında hayattan tek beklentim çoluğa çocuğa yük olmadan zamanımı doldurmak olurdu :):) nasıl bir meslek aşkıysa anlamadım.

bide iktidar olucakmış.bi git inzivaya çekil emekli ol genç dinamik biri gelsin mesela oktay vural gibi ha o zaman inan ki yükselirsin bahçeli ya...

o zaman kurt un kulakları da kalkar dimdik olur.:KK53::KK51:
inan benim aklımdan da o geçiyor partinin başına oktay vural geçmeli kesinlikle mhp yükselişe geçer

1kasımı merakla bekliyorum. .
Koalisyon sonucu çıkınca ne yapacaklar bakalım. .
Yok olmaz tekrar seçim derseniz vayyy bu ülkenin haline !

1 kasım da Türk Milleti doğru yolu görür ve artık kandırılmaz ve kandırılmaya izin vermez dilekleriyle.

MHP bana tabandan ters bir parti. Görüşleri bana çok uzak. Ama o partinin içinde partinin başına gelmesi gereken başka adamlar da vardı. Gelmişiz 2015 yılına, MHP mi kaldı? Ben genç bir insan olarak iktidarda MHP'yi görmeyi istemem açıkçası, bana çok demode geliyor. Bu benim düşüncem lütfen kimse tartışma hamlesinde bulunmasın. Sonuç olarak söylediği şeyi inandırıcı bulmuyorum.

canım oada ınanmıyor,ama ne dıyecek,tabiki öle diyecek,normal sade halk bıle şöle olsun boşarım,bır daha konuşmam,asarım,keserım der,ama boşamaz,atar tutarız,ınandığımızdanmı,o an egodan fılan fılan,behçeliyi hiç sevmem,ama çok güçlü arkası,bakmayın sonuk sesıne,o kadar milleti bir arada tutuyor,idare edıyor,mafya mhp kanadını gozounu kırpmadan türkeşten sonra budadı...unuttukmu,ha tarışırım başarımı değilmi diye,ama o mafya mhp uazantısını herkes cesaret edemezdı,oktay vural çok antıpatık,keskin,bılgızı,belaltı konuşan bir adm,ağızındakı cumleler hiç hoş değil avamca...ama bahçeli ağır,baykal da sıyasete çok yakışan bır adamdı,meral akşener gittisn partı kursun verırız dıyenler,öle olanalrın sonu ortada..nıce ısımler var,böle sen git kur arkadanyız dıye gaza geliyorlar,ama sonuç sıfır,kolay değildir liderlik...

Back
X