Devlet destekli tüp bebek

Bence açıklama bile yapmanıza gerek yok direk adetinizin 2. Günü gidin Ali beye durumunuzu tekrar anlatın direk kan alırlar zaten ilk kez mi başlıcaksınız daha önce denediniz mi hiç

Bence açıklama bile yapmanıza gerek yok direk adetinizin 2. Günü gidin Ali beye durumunuzu tekrar anlatın direk kan alırlar zaten ilk kez mi başlıcaksınız daha önce denediniz mi hiç
ALi hoca ya geçtim bir şekilde hani sonuçlarına Ali Yılmaz yazan kapıdan baktırdım şimdi orası bakıyor ama iki kere gittim adetin ikinci günü ona denk geldi ama asistan genç doktorlar vardı acaba hemen baslatiyorlar hormon testlerin normal çıkmış aslında bakılırsa herşeyin normal çıkıyor ama bir seneye olcak olmuyor daha öncesinde bahsetmisimdir belki üç dusuğum var en son kimyasal geçirdim

Cevaplarsaniz.sevinirim.bildirim.gelmemis bende konu araştırırken cevap yazmışsınız o şekilde gördüm

Cevaplarsaniz.sevinirim.bildirim.gelmemis bende konu araştırırken cevap yazmışsınız o şekilde gördüm
Sen bütün tahlillerini tamamladıktan sonra asistanlar seni Ali beye yönlerdiriyor rahim filmi smear testi meme ultrasonu falan çektirdin mi bana bunları yaptırıp ali beyin yanına tüm sonuçlarımla gitmiştim orda dosya açmışlardı kusura bakmayın ama tam hatırlamıyorum durumunuzu detaylı hormon testi yaptılar mı amh kaç çıktı

Ama şunu söyleyebilirim size umudunuzu kaybetmeyin bir kere bile doğal yoldan hamile kaldıysanız bu kimyasal bile olsa vücut bunu kabul ediyor demek oluyor ben çok üzülüyordum 3 kimyasal 1 dış gebelim 1 düşüğüm var ve hepsi doğal yoldan oldu hiç bi zaman umudumu kaybetmedim belli ki zamanı var Rabbim hayırlı zamanı bekliyor diye düşünüyorum artık

Amh bilmiyorum ama doktor hormon değerlerinin hepsi normal dedi sadece kanımda bı sıkıntı çıktı oda enfeksiyon hastalıkları yönlendirdi ordan onay almam gerekirmis aşılama için o yönden korkmuştum ama onay verdi öyle bi mamografi kaldı bir smear test aslında var ama bir seneyi geçiyor aşılamaya başlayana kadar onuda verdim başka bir hastanede 2 ve ya 3 aya çıkar dedi ama çok uzun degilmi şaşırdım bir ay sonra mamografi gün verildi eğer eski olan smaer kabul ederlerse çok iyi olur da bakalım hayirlisi Rabbimden inşallah Rabbim sağlıkla nasip eder isteyen herkese içinde banada

Her zaman cabalarsam başarırım diye baktım bende çabalıyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…