- Konu Sahibi esmatwilight
-
cnm biz seninle aynı durumdayız galiba benim burnumdada kemik eğriliği var ameliyat olcaktm zaten ama ufacık bi düzeltme bile estetiğe giriyomuş dıktor öle dedi seviasyon ücretsiz ama estetik için 1 milyar ödemeniz gerekli dediler hastaneye tabi nası bi burun yapcaklarıda şüpheli hiç görmedim çünkü orda yaptıran ama iyide olabilir tabi benimde bu yıl okul bitiyo ailemi ikna edebilirsem bu yıl olcam inş ama çok pahalı olmaması gerekiyo bu gidişle ancak devlette olabilirim bnde özgüven sıfır ya burnum yüzümdenn
merhabalar, bende bi devlet hastanesinde ameliyat oldum umuttepe araştırma hastahanesi. ama doktorum özeldi bin lira gibi bi ücret ödedim doktora yatak ücreti serumlar vs bunları ssk karşılıyor oyüzden hastaneye extra bi ücret ödemiyorsun :97:
merhabalar, bende bi devlet hastanesinde ameliyat oldum umuttepe araştırma hastahanesi. ama doktorum özeldi bin lira gibi bi ücret ödedim doktora yatak ücreti serumlar vs bunları ssk karşılıyor oyüzden hastaneye extra bi ücret ödemiyorsun :97:
@esmatwilight , @burcugenc
memnunum tabi kızlar neden olmıyım ki doktorum özel sonuçta ha ssk ha özel hastanede olmuşsun ameliyatını her iki yerde de aynı malzemeleri kullanıyorlar sonuçta :)
Ya Bende Yaptırmak İstiyorum ama Kötü Olursa Diye Korkuyorum Valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?