devlet hastahanelerinde estetik ameliyat

esmatwilight

Esma ♥ Gökhan 07.07
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
741
22
46
İstanbul
sosyal güvencemizden yararlanıp estetik ameliyat olanlar var mı acaba? duyduğuma göre estetik olunabilyomuş ücret ödemeksizin. Haydarpaşa ve samatya devlet hastahaneleri gibi hastanelerin methini duydum ama şöyle bişey var doktora kalmış bişeymiş sanırım direk estetik ameliyat değilde sağlık sorunu gibi gösterebiliyomuşlar ayrıca bu forumda da okudum benm burnum çocuklukta çok düştüğüm ve darbe yediğim için üstüne kemik hifif çıkıntı oluşturdu elle belli oluyo gözle o kadar da belli değil yakınımda olması gerekiyo bakan kişinin. Ve acayip derecede psikolojim bozuk burun deliklerim şekilsiz:5: yardımcı olabilecek biri var mı bu konu hakkında

çok güzel görünüyo burnuşun canım.ucunu da kaldırttınmı?

burnumda çocuklukta darbe aldığı için kemik çıkıntısı oluştu büyüdükçe.. kemer gbi değil ama...elle bakınca hissediliyo bariz ve yakından bakınca görebiliyosun. Ben bayağı bir zayıfladım ve boy attım tabi yüzüm inceldi ve burnum ortaya çıktı ve kemiğin şiştiğini yüzüm incelince farkettim önceden bu kadar değildi nefes almamda hafif kemik şişliği olan yerin hava geçerken daha dar olduğunu hissediyorum bunun dışında bi problem yok bu sağlık sorunu mudur sizce? zaten delikler düşe kalka biçimsizleşti.. O kemk düzeltilmesi yapılırken şekil verilse ve sağlık sorunu olarak gösterilse.. olabilir mi sizce kızlar...yaptıran varsa hangi doktorda yaptırdılar acaba ? bi de bu durum psikolojimi aşırı bozmuş durumda yaa. kaç senedir takığım ben bu duruma inanamazsınız kesnlikle herkesn burnuna bakıyorum şu anda böyle imkanım var estetik için ama ailem lisen bitsin mesleğini eline al öyle diyo milletin burnuna ne kadar özentisin diyolar :( halbuki ben bazı kızlar gbi bulduğum bacağı güzel ünlünün poposu kalkık kadının angelina jolie nin dudak fotolarını estetikçilere götürüp bana bundan yap demiyorum sadece psikolojk olarak beni etkiliyo bu neden dolayı psikolojik olarak rht olsam zaten yaptrmak istemem beni anlamıyolar... devlet hastanesinde yaptırabilirsem yaptırcam olmazsa bu sene mezun olcam sınavlardan sonra 3 ay bi yere girip çalışcam kendi paramla yaptırcam güzel iş imkanlarım var...

cnm biz seninle aynı durumdayız galiba benim burnumdada kemik eğriliği var ameliyat olcaktm zaten ama ufacık bi düzeltme bile estetiğe giriyomuş dıktor öle dedi seviasyon ücretsiz ama estetik için 1 milyar ödemeniz gerekli dediler hastaneye tabi nası bi burun yapcaklarıda şüpheli hiç görmedim çünkü orda yaptıran ama iyide olabilir tabi benimde bu yıl okul bitiyo ailemi ikna edebilirsem bu yıl olcam inş ama çok pahalı olmaması gerekiyo bu gidişle ancak devlette olabilirim bnde özgüven sıfır ya burnum yüzümdenn

merhabalar, bende bi devlet hastanesinde ameliyat oldum umuttepe araştırma hastahanesi. ama doktorum özeldi bin lira gibi bi ücret ödedim doktora yatak ücreti serumlar vs bunları ssk karşılıyor oyüzden hastaneye extra bi ücret ödemiyorsun :97:

cnm biz seninle aynı durumdayız galiba benim burnumdada kemik eğriliği var ameliyat olcaktm zaten ama ufacık bi düzeltme bile estetiğe giriyomuş dıktor öle dedi seviasyon ücretsiz ama estetik için 1 milyar ödemeniz gerekli dediler hastaneye tabi nası bi burun yapcaklarıda şüpheli hiç görmedim çünkü orda yaptıran ama iyide olabilir tabi benimde bu yıl okul bitiyo ailemi ikna edebilirsem bu yıl olcam inş ama çok pahalı olmaması gerekiyo bu gidişle ancak devlette olabilirim bnde özgüven sıfır ya burnum yüzümdenn

anlıyorum bu özgüven esksikliğini :( gerçekten çok etkiliyor sosyal hayatı... inşallah diğer yaptıranlar gbi güzel haberlerimizi buraya yazarız cnm üzme kendini :(:43:

merhabalar, bende bi devlet hastanesinde ameliyat oldum umuttepe araştırma hastahanesi. ama doktorum özeldi bin lira gibi bi ücret ödedim doktora yatak ücreti serumlar vs bunları ssk karşılıyor oyüzden hastaneye extra bi ücret ödemiyorsun :97:

memnun musun cnm ne güzel :)

peki sonuc nasıl canım memnunmusun ???

@esmatwilight , @burcugenc

memnunum tabi kızlar neden olmıyım ki doktorum özel sonuçta ha ssk ha özel hastanede olmuşsun ameliyatını her iki yerde de aynı malzemeleri kullanıyorlar sonuçta :) :8:

Ya Bende Yaptırmak İstiyorum ama Kötü Olursa Diye Korkuyorum Valla

ben de.. genel olarak olumlu bakmıyorlar devlete ... ama tabi memnun olanlar var :)
ben özelde yaptırcam sanırım bu sene sonuna doğru boğaziçi tıp merkezinde... onun öncesinde devlet hastanelerne de bi bakmam lazım içime sinerse devlette parayla olurum sinmezse özel:54:

Back
X