Devlet hastahanesinde burun estetiği olan varmı?

htcgmss

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2014
5
0
6
35
İstanbul
Burun estetiği olmayı düşünüyorum ama özele bi ton para saymak istemiyorum. Devlet hastahanesinde yaptıran varmı acaba?yaptırdıysa hangi hastahane ve doktor ?

Burun estetiği olmayı düşünüyorum ama özele bi ton para saymak istemiyorum. Devlet hastahanesinde yaptıran varmı acaba?yaptırdıysa hangi hastahane ve doktor ?

benim bikac arkadasım toplanıp antalya devlet hastanesinde bi kbb doktoruna burun estetiği oldular. doktorun ismini unuttum ama hepsi de cok memnunlardi 3 bin gibi bi rakam ödemişlerdi
ben de ilk ameliyatımda riske atmayayım dedim gittim ankaraya en gösterişli gördüğüm bi plastik cerraha ameliyat oldum güzel de para verdim burnumu yamulttu bıraktı adam hırsımı alamıyorum o doktora napsam bilemiyorumm şans işte biraz da

benim bikac arkadasım toplanıp antalya devlet hastanesinde bi kbb doktoruna burun estetiği oldular. doktorun ismini unuttum ama hepsi de cok memnunlardi 3 bin gibi bi rakam ödemişlerdi
ben de ilk ameliyatımda riske atmayayım dedim gittim ankaraya en gösterişli gördüğüm bi plastik cerraha ameliyat oldum güzel de para verdim burnumu yamulttu bıraktı adam hırsımı alamıyorum o doktora napsam bilemiyorumm şans işte biraz da

bende korkuyorum o yüzden ne yapsam bilemedim. sancı oldumu çok ameliyattan sonra

bende korkuyorum o yüzden ne yapsam bilemedim. sancı oldumu çok ameliyattan sonra

ben iki kere ameliyat oldum sağolsun ankaradaki plastik cerrah burnumu bozunca mecbur ameliyat oldum baska bi doktora.
ilk ameliyatımda hiç ağrı sızım olmadı bi tane bile agrı kesici kullanmadım ama ilk ameliyatım yarım saat sürmüştü bi işe yaramadı eskisinden de kötü yaptı doktor burnumu
ikinci ameliyatımda çok ağrım oldu ameliyatım 4bucuk saat sürdü şiştim morardım burnum 5 gün boyunca zonkladı basım cok agrıdı gözlerimde çok ağırlık oldu günde 3-4 kez ağrı kesici içtim 5-6 gün ama insallah bu sıkıntıya değecek daha bantlı burnum.
yani ameliyata doktora hatta hastaya göre değişiyor. sonucta bi emek veriyoruz para döküyoruz canımız bikac gün sıkılsın ağrımız olsun ama sonuca değsin

Son düzenleme:
Back
X