Ben ilkinde de tüm takibimi özelde yaptırmıştım erken doğum olunca mecburen üniversite hastanesinde yaptım doğumu o haftadaki doğan bebeğe bakabilecek daha iyi bi özel hastane yoktu çünkü.
Şimdi yine özelde takibim nasipse gününde doğarsa özelde doğum yapmayı planlıyorum.
Üniversite hastanesinde yada devlette özel oda tutup tutamayacağınızı öğrenin bence tek kişilik oda daha rahat oluyor. Benim acil ve plansız doğum olduğundan özel boş oda yoktu 4 kişilik odada kaldım genel olarak ilgi alakaları iyiydi personelin ona diyecek lafım yok ama sancı odasına filan aileden kimse giremiyor malum bisürü kadın var. Özel oda olmayınca babalar da odaya gelemiyor çünkü birden fazla kadın aynı odada emziren süt sağan sağı solu açık olan filan uygun olmuyor sadece kadın ziyaretçi yada refakatçi oluyor. Birde sezaryen olunca bir gece yoğun bakımda tutuyorlar oraya da telefon veya yakının girmesi yasak.
özelde sezaryen olsada yoğun bakımda tutmuyorlar odaya çıkarıyorlar siz daha iyi bilirsiniz o kısmı. İlkini özelde doğurmuşsunuz.
Bunlar benim şanssızlıklarım olabilir pandeminin etkileri hala sıkı sürerken 2022 nisanda doğum yaptım ben. Şimdi yakın girmesine en azından yoğun bakıma izin verirler mi yada genel olarak mı yasak onları filan iyice öğrenin doğum yapacağınız hastanede bence.