N Nur Y Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ocak 2023 259 47 28 23 2 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Nur Y #1 Ankara devlet hastaneleri revizyon fiyatları nedir hangi hastane hangi doktor revizyon yapıyor
F Fshn Guru Kayıtlı Üye 22 Ocak 2011 723 349 303 43 2 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Nur Y #2 Revizyonu mutlaka iyi bir yerde ,revizyon deneyimi olan bir doktorla düşünün.Devlet hastanesinde şansınızı tüketmeyin derim ama karar sizin.
Revizyonu mutlaka iyi bir yerde ,revizyon deneyimi olan bir doktorla düşünün.Devlet hastanesinde şansınızı tüketmeyin derim ama karar sizin.
N Nur Y Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ocak 2023 259 47 28 23 2 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Nur Y #3 Fshn .!.: Revizyonu mutlaka iyi bir yerde ,revizyon deneyimi olan bir doktorla düşünün.Devlet hastanesinde şansınızı tüketmeyin derim ama karar sizin. Genişletmek için tıkla... Özel Ler çok pahalı revizyon olunca daha da pahalı oluyo ben doktorumu buldum ama fiyat fazla söylerse diye başka doktor hastane bakiyorum
Fshn .!.: Revizyonu mutlaka iyi bir yerde ,revizyon deneyimi olan bir doktorla düşünün.Devlet hastanesinde şansınızı tüketmeyin derim ama karar sizin. Genişletmek için tıkla... Özel Ler çok pahalı revizyon olunca daha da pahalı oluyo ben doktorumu buldum ama fiyat fazla söylerse diye başka doktor hastane bakiyorum