Devlet Hastaneleri!!

sezarsalata

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2017
168
79
13
34
Gebeligin en basindan beri bi özel hastaneye gidiyorum doktorumdan memnunum ama dogumla ilgili soru isretlerim var ne sorsam normale alistir kendini diyip beni susturuyor haliyle korkuyorum normale alistir ne demek sezaryen de dogum sekli iki turlu de hazirlamasi gerektigini dusunuyorum. Dogumu mu devlette yapmayi dusunmeye basladim ama bi arkadasim nolursa olsun normale zorluyolar normali denemeden sezaryene almiyolar dedi ondan da korktum basina gelen var mi gercek mi bu

Devlet hastanelerinde herşey normalse normal doğum için zorluyorlar ister doğur ister doğurma ..
sezeryan en son ihtimal ki sen o zamana kadar doğurursun :)

Normalden neden bu kadar korkuyorsun. En sağlıklı olan o.
Sezeryan daha tehlikeli.
Senin sağlığın ile ilgili bir problem cikmwz ise normal olursun ama bir problem cikaraa sezeryan yapar zaten hic bir doktor illa normal yapacaksın demez ki zaten onlar icin sezeryan daha kolay.
Bebek ile ilgi son haftalarda atıyorum kordonu boynuna dolaşır doktor seni sezeryana alır. Yani doktorunuza guvenin derim ama devlette de farklı bir durum yok oradaki dr. Da ne gerekiyorsa gebelik süreci onu yapar ki sezeryan yapabilir çünkü para alıyorlar.
Normalden bu kadar korkmayın

Ben normalden korkmuyorum normal dogamicak bi bebegi sezaryen yapmamak icin normale zorlamalarindan korkuyorum arkadasimin soyledigi buydu devlette ne olursa olsun normali denemeden sezaryene almazlar dedi ozelde ki doktorumda bu sekilde konusuyor en azindan ben oyle anliyorum dogum konusu acildiginda

Arkadaşın seni yanlış yönlendirmiş..
bebeğin kafası aşağıda değilse seni nasıl zorlayacaklar normal doğuma?

BİRÇOK ARKADAŞIMDA SEZERYAN YAPTI DEVLET HASTANESİNDE ..
VE bu tamamen bebeğin gelişi ile ilgili hiç korkma..

kaçıncı haftadasin ki ?

Arkadaşın yanlış yönlendirme yapıyor. Aklını bulandırma.
Tamamen gebeligin gidişatı ile ilgili hatta normal doğum korkusu olan insnalr var onlar kendi istekleri ile sezeryan oluyorlar.
Kimse sizi hic birseye zorlamaz ki bebegin ve sizin sağlığniz soz konusu. Arkadaşınız eksik yanliş biliyor ayrica o o sekilde tecrübe etti diye sizde de aynı sey olcak diye birşey yok.

Devlet hastanesine gidiyorum sezeryandan çok korkuyorum Dr um bana bebeği ve seni riske atamam en ufak bir riskte sezeryanı değerlendiririm dedi. Bunu bi kaç Dr dan bir çok kez duydum. Eşi aşağıdaydı bebeğin bi ara. Bi arada ters duruyordu. Korkuyorum falan dedim. Senin ve bebeğin sağlığı için en doğrusu neyse o an ona karar verip yaparız dedi

Aklı başında her doktor için normal doğum öncelikle denar. Sende veya bebekte ters giden bi şey varsa sezeryanı sen demeden o söyler zaten. Hatta kimi anneler direk sezeryan istiyor ve yapıyolar. Ki bence bu yanlış, her anne bebeğine bi şans vermelidir. Bebek doğum şeklini almışsa ve açılma varsa, sen de bebek de sağlıklıysa normal olmalı bence. Kadının doğası buna izin veriyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…