- Konu Sahibi sessizgemiler
-
*Ankara zekai tahirde tüm gebelik kontorllerimi yaptırdım 28.haftadayım halen yapmaktayım.. sorum şu dogumu mesela baska bir devlet hastanesinin yaptırmasını istesem tetkiklerini yaptırdıgım hastanede olmamı söylerlermiş kabul etmezlermiş doğrumu arkadaslar?
*Ankara zekai tahirde tüm gebelik kontorllerimi yaptırdım 28.haftadayım halen yapmaktayım.. sorum şu dogumu mesela baska bir devlet hastanesinin yaptırmasını istesem tetkiklerini yaptırdıgım hastanede olmamı söylerlermiş kabul etmezlermiş doğrumu arkadaslar?
yapabilirsin fakat neden başka hastaneye gideceksin ki ben iki doğumumuda orda yaptım çok memnunum orda olan imkan dr çoğu hastanede yok bilgin olsun
evet orda olan imkan ankarada başka bi hastanede yok haklısınız
ama gösterdikleri muamele o kadar çirkin ki..
ben erken doğum sebebi ile orda yattım..
sancım vardı 5 aylıkken serum falan veriolardı..
doktora bişey soruosun cvp yok yüzüne bakmıo bile
canın yandığında korkudan bağıramıosun bile, azarlıolar seni hemen;( özellikle kadın doktorlar)
ben doğum için değil ama serum tedavisi için 10 gün yattım orda...
psikolojimi bozdular...
ben doğum yapmıcam sonuçta, ama sancı çeken kadınların içinde durdular beni..
her kadından bi çığlık, her doktordan bi bağırış...
normal doğumdan korkuttular soğuttular beni....
menmun kalan birini ilkdefa görüyorum nerdeyse.. bende bilinçsizce gttm faka hayatta hiç görmedigim muamele ve duymadıgım lafları duydumm üstelik orda dogum yapanlar benı iyice korkuttu.. doktorlarına yaklasılmıyor hepsi bir ayrı sinirde korkudan bişey soramıyorsun. biri ultrasın yaparken 10kişi onun karnını görüyor perdeyi cektırmıyorlar ve daha neler neler korktm valla ya özelde yapcamm yada orda bi özel doktor tutucam cnku baska bir devlet hastanesı tetkıklerı orda yaptırmadım dıe kabuletmıyormuss
dogru arkadaşım dedigin oluyor ankarada
bazı doktorlar kayıt bulamayınca almıyorlar seni
eşimin bi akrabası zekai tahi r burakta takibini yaptırmış etlik doguma almamamış
artık doktordan mı hastanedenmi bilmiyorum
bencede ankarada en iyi özel
ilgi sıfır devlet has.adamı rezil ediyorlar bide senden yüzlü çıkıyorlar
imkanın varsa kesinlikle özel
yani özele gidince rezil olunmuyo öylemi.
aç bak bebeğini erken doğumla kaybedenlere oku biraz bilgi alırsın para verince iyi vermeyince kötümü dr farkı özelde olup birsürü para almasına rağmen rezil eden seni umursamayan birçok dr var paralı olunca iyimi
valla birazda sen kendine bakacan dr her söylediğine burun kıvırırsak işine gelen yere git diyo ama devlette özellikle büyük doğumda senin parana bakmayan hatta çoğu şeyi karşılayan seninle ağlayıp gülen dr lar var ve ilgi alaka güzel çok tanıdığım var ve bende iki doğumumuda orda yaptım. memnun kaldığım tek hastane
o kadar para verip tam doğum yaklaşınca hastasını terk eden daha çok para isteyen daha iyiyise isteyen gidebilir zaten millet özele bu kadar güvendiği için devletteki bazı dr lar bile rant kurmuşlar devlette bakıp sırf para uğruna özel hastanede doğum ameliyat vs yapıyorlar
ne zaman gidersen git büyük doğum demezki sana gelme kontrole gittiğin hastanede yap doğumu diye herkesin doğrusu kendine kolay gelsin
yani özele gidince rezil olunmuyo öylemi.
aç bak bebeğini erken doğumla kaybedenlere oku biraz bilgi alırsın para verince iyi vermeyince kötümü dr farkı özelde olup birsürü para almasına rağmen rezil eden seni umursamayan birçok dr var paralı olunca iyimi
valla birazda sen kendine bakacan dr her söylediğine burun kıvırırsak işine gelen yere git diyo ama devlette özellikle büyük doğumda senin parana bakmayan hatta çoğu şeyi karşılayan seninle ağlayıp gülen dr lar var ve ilgi alaka güzel çok tanıdığım var ve bende iki doğumumuda orda yaptım. memnun kaldığım tek hastane
o kadar para verip tam doğum yaklaşınca hastasını terk eden daha çok para isteyen daha iyiyise isteyen gidebilir zaten millet özele bu kadar güvendiği için devletteki bazı dr lar bile rant kurmuşlar devlette bakıp sırf para uğruna özel hastanede doğum ameliyat vs yapıyorlar
ne zaman gidersen git büyük doğum demezki sana gelme kontrole gittiğin hastanede yap doğumu diye herkesin doğrusu kendine kolay gelsin
bu tepki niye iyide
herkesin kendi düşüncesi kimse kimseyi yargılayamaz
herkes kendi görüp duydugunu anlatıyor
sen memnunsun diye bende memnun olmak zorunda degilim
evet herkesin dogrusu kendine benim dogrumda ÖZEL HASTANE bunu yargılamak sana düşmez!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?