devlet hastanelerinde doğum fiyatlarını bilen

pis7li

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2011
752
2
46
Ankara
hanıımlar beni şimdiden doğum stresi sardı lütfen yardım edin bana
ankarada devlet hastanelerinde sezaryan doğum fiyatlarını bilen varmıı
bide devlet hastaneleri doğumu nasıl yaptıryor sezaryan olunca amaliyatanede yapılyyor değilmi
normal doğumuu iki üç kişiyi aynı yerde yaptıryorlar diye duydum...
hiç tecrübm yok ve ben bilinçsiz olmmak istemiyorum ne olur cevap yazn:43:

bide devlet hastaneleri doğumu nasıl yaptıryor sezaryan olunca amaliyatanede yapılyyor değilmi

sigortanız varsa çok fazla tutucağını zannetmiyorum ama isteğe bağlı sezeryan olmuyor devlet hastanelerinde,isteğe bağlımı sizinki..

Ssk nız varsa ücretsiz ama yoksada fiyatlar uygundur diye biliyorum.

Ben istanbuldayım ve burada bir devlet hastanesinde acil doğum bölümünde herhangi bir nedenden dolayı 3 gün üstüste 3 er saat bulundum ve gözlemlediğim birşey var.

Doğum yapacak olan kadının hastaneye yatışı yapıldıktan sonra doğum olup odasına çıkana kadarki süreçte kimseyi almıyorlar yanına yani akşam yatıp sabah doğum yapsan sabaha kadar eşin ailen dışarıda bekliyor.

Bence ilk doğum olacaksa özellikle bunu araştır ve sancıyı çekerken doğum anına kadar eşin yada annen yanında bekleyebilsin en azından.

Ben hamile değilim ama eşim son ana kadar yanımda olsun isterim bana destek olsun isterim bu yüzden uyarmak istedim.Sizinde böyle bir isteğiniz varsa doğum yapacağınız hastaneyi araştırırken mutlaka sorun bunu.

sağlık güvenceniz varsa ücret almıyorlar diye biliyorum en azından 4.5 sene önce öyleydi....geçmiş olsun bu arada umarım sorunsuz bir doğum geçirirsin...

Ssk nız varsa ücretsiz ama yoksada fiyatlar uygundur diye biliyorum.

Ben istanbuldayım ve burada bir devlet hastanesinde acil doğum bölümünde herhangi bir nedenden dolayı 3 gün üstüste 3 er saat bulundum ve gözlemlediğim birşey var.

Doğum yapacak olan kadının hastaneye yatışı yapıldıktan sonra doğum olup odasına çıkana kadarki süreçte kimseyi almıyorlar yanına yani akşam yatıp sabah doğum yapsan sabaha kadar eşin ailen dışarıda bekliyor.

Bence ilk doğum olacaksa özellikle bunu araştır ve sancıyı çekerken doğum anına kadar eşin yada annen yanında bekleyebilsin en azından.

Ben hamile değilim ama eşim son ana kadar yanımda olsun isterim bana destek olsun isterim bu yüzden uyarmak istedim.Sizinde böyle bir isteğiniz varsa doğum yapacağınız hastaneyi araştırırken mutlaka sorun bunu.

tşkler cnm 2 yıl ewwel bebeğimi kaybettiğimde zübeyde hanımda kürtaş oldum ozaman annemi eşimi yanımda buldum hep eşim emekli sandıgına bağlı
ayrıca sezeryan doğumu zaten dr lar da söylerler çünkü normal doğum yapamam riskli bunu göz ardı da emezler sanrım
bende hast yatarken eşimi annemi yanımda elbette isterim inşlhh herşey yolunda gider çok stres sardı arkadaşlar sormayın aylar var ama ben
çok kötüyüm:43:

cnm doğuştan glanzman trombostenisi hastalıgım var kanamam olunca durmuyor
o yüzden sezeryanla doğum olucak

anladım canım mecburi,ücret almazlar ssk nız varsa..kolay olur doğumunuz inşallah bebeğinizi sağsalim alırsınız kucağınıza..

amin cnm çok tşkler...
sorun parada değil sadece merak ettim bilmiyorum bunları
ayrıca inşlh bana da bebeğime de bişi olmadan sağsağlim doğumumu yaparıım
dr.um bana rahatsıızlııgından dolayı hamile asla kalma demiş allahım verdi
bende dokunmadım hiç olsun allahım bilir

tşkler cnm 2 yıl ewwel bebeğimi kaybettiğimde zübeyde hanımda kürtaş oldum ozaman annemi eşimi yanımda buldum hep eşim emekli sandıgına bağlı
ayrıca sezeryan doğumu zaten dr lar da söylerler çünkü normal doğum yapamam riskli bunu göz ardı da emezler sanrım
bende hast yatarken eşimi annemi yanımda elbette isterim inşlhh herşey yolunda gider çok stres sardı arkadaşlar sormayın aylar var ama ben
hiç korkmayın,bende sezeryan oldum,gözümü kapadım açtığımda sanki herşey 5 dk da bitmişti bikaç gün ağrısı oluyor o kadar,stres yapmanıza hiç gerek yok inanın..

Sezeryansa benim bahsettiğim gibi bir sorun olmaz zaten günü belli saati belli olcak.Hayırlısıyla sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alırsırsınız inşlalah.:54:

Fiyat ile ilgili bir bilgim yok ama size iyi dogumlar dilemek istedim.
Yüce rabbim hayirlisiyla yavrunuzu dogurmayi nasip etsin, umarim sag salim bebeginizi kucaginiza alirsiniz.
:34:

Bazıları nazar değer diye 2-3 ay söylemiyorlar. Ondan söylememiştir arkadaşlar. Ben 4 haftalıkken öğrendim hatta kendim evde test yapmıştım, kan testini bile yaptırmadan o an söylemiştik. İnsan sevincini o an herkesle paylaşmak istiyor.
Ben doğum yapacağım zaman araştırmıştım. İlkkez doğum yapacağımdan korkuyordum ve sağımdakiler solumdakiler ssk hastaneleri için özellikle doğum için iyi şeyler söylemediğinden özelde yapmaya kafaya koymuştum.
Ama yeni bir düzenleme gelmiş. Arkadaşım hamile o araştırdı. Ağustosta doğumu ilk gebelikte özel hastanelerde bile ssk geçiyorsa muayene ve doğum bedavaymış.
Benim zamanımda 2010un sonlarına doğru ise özel hastanelerin bazıları ssk anlaşması olanlar sezeryana 300 civarı diyorlardı.

Back
X