devlet hastanelerinde doğum fiyatlarını bilen

Bazıları nazar değer diye 2-3 ay söylemiyorlar. Ondan söylememiştir arkadaşlar. Ben 4 haftalıkken öğrendim hatta kendim evde test yapmıştım, kan testini bile yaptırmadan o an söylemiştik. İnsan sevincini o an herkesle paylaşmak istiyor.
Ben doğum yapacağım zaman araştırmıştım. İlkkez doğum yapacağımdan korkuyordum ve sağımdakiler solumdakiler ssk hastaneleri için özellikle doğum için iyi şeyler söylemediğinden özelde yapmaya kafaya koymuştum.
Ama yeni bir düzenleme gelmiş. Arkadaşım hamile o araştırdı. Ağustosta doğumu ilk gebelikte özel hastanelerde bile ssk geçiyorsa muayene ve doğum bedavaymış.
Benim zamanımda 2010un sonlarına doğru ise özel hastanelerin bazıları ssk anlaşması olanlar sezeryana 300 civarı diyorlardı.

gerçekten mi?tühhh kaçırmışız...:52:

ssk varsa ücret almazlar ama bundan daha önemli olan senin hastalığını söylemen
kontrollerini devlet hastanesindemi yaptırıyorsun ordan bir doktora sorup nasıl olucağını öğren bence
hastalığınıda muhakkak belirt

hanıımlar beni şimdiden doğum stresi sardı lütfen yardım edin bana
ankarada devlet hastanelerinde sezaryan doğum fiyatlarını bilen varmıı
bide devlet hastaneleri doğumu nasıl yaptıryor sezaryan olunca amaliyatanede yapılyyor değilmi
normal doğumuu iki üç kişiyi aynı yerde yaptıryorlar diye duydum...
hiç tecrübm yok ve ben bilinçsiz olmmak istemiyorum ne olur cevap yazn:43:
sezeryanı uygun görürlerse yapıyolar ki seninki öyle sanırım ücret alınmıyor,ablamda rahatsızlığından dolayı sezeryan oldu devlet hastanesinde ücretsiz di

[/I][/I]
hanıımlar beni şimdiden doğum stresi sardı lütfen yardım edin bana
ankarada devlet hastanelerinde sezaryan doğum fiyatlarını bilen varmıı
bide devlet hastaneleri doğumu nasıl yaptıryor sezaryan olunca amaliyatanede yapılyyor değilmi
normal doğumuu iki üç kişiyi aynı yerde yaptıryorlar diye duydum...
hiç tecrübm yok ve ben bilinçsiz olmmak istemiyorum ne olur cevap yazn:43:

istege göre sezeryan yapmıyolar diye biliyorum yapılsa biile ssk karşılıyo ben etlik doğum evini düşünüyorum normal istiyorum ama bi okadar da korkuyorum :43: doğuma az kaldı hala karar veremedim ben inşallah sağlıkla kucagımıza alırız bebişlerimizi :49:

benide şimdiden stres sarıyor bunun sebebide çevreden söylenenler bence çevreye hiç aldırış etme durumunuda dr.a anlat tem teferruatıyla bilgi al aklına takılan herşeyi sor
rabbim salih evlatlar nasip etsin kendini yıpratma sen sıkılınca bebekte etkilenir :) inş.saglıcakla kucagınaalırsın bebişi

Back
X