• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Devlet hastanesi bebeğimin cinsiyetini söylemiyor :(

Çok saçma ya ee doğuma kadar ogrenmicem nasıl kıyafetler alicam maddi durumun yoksada başka devlet doktoruna git

Zekai Tahir de doğum yapan bı arkadaşım var ölümlerden döndü kız bence başka hastane arastrn cinsiyet soylememeside enteresan geldi

4.aya kadar cinsiyet soylemeleri yasak normalde evet bunun sebebide 4 aydan once soyleyince kiz cocuk erkek cocuk meraki olan insanlar (ozellikle doguda) erkek cocugu degil diye kurtaj yaptiriyorlardi yaptiramayanda evde kendi halletmeye calisiyodu bunu engellemek icin yapildi kurtaj yapilamayacak aya gelince soyluyolar ama istisna olarak soyleyenlerde var

20. Haftadan önce cinsiyet söylenmiyor genelde. Söyleyen var elbette ama genelde tercih edilmiyor. Yasak değil ama sorumluluk almak istemiyorlar. 20. Haftadan sonra çok net gözüküyor çünkü.

Kızlar merhaba ben Ankara zekai Tahir hastanesine gidiyorum. 17+5 günlük hamileyim ama iki seferdir farklı doktorlara sormama (rica etmeme) rağmen "yasak ,soylemiyoruz " diyip soylemiyorlar. E bunca kişi cinsiyetini nerede öğreniyorrrr? Özele de gitmek istemiyorum muayene fiyatları 150-200den aşağı değil :KK43: devlette öğrenen çok kişi duyuyorum, ben neden ogrenemiyorum anlamadim bi türlü .. Ne deyip neyapıp ogrenebilirimmmm onu sormak istedim . sanki birtek bana yasakmis gibi :KK43: çok moralim bozukkk :KK43: konu yanlış yerde ise tasinirsa sevinirim bilmeden actiysam
16. Haftadan sonra söylüyor olmaları lazım . İstersen bi kaç özel Dr tavsiye edebilirim oldum olası nefret etmişimdir o hastaneden. Arkadaşıma 7 aylık hamileyken Dr biri kıza benzıyo demişti. Benziyor ne demek yahu kadın doğuracak nerdeyse

Ben 11 haftalıkken öğrendim ikisinde de.. niye söylemiyorlar ki??

O hastane bahcesinde 6 kızı olup 7.sinin de kız olduğunu öğrenen bir baba intihar ettiği için böyle bir tedbir alınmış. Boyle birsey duymustum ben de.Ayrıntılı ultrason da bile kiz erkek farketmez söylemiyorlar.

Kızlar merhaba ben Ankara zekai Tahir hastanesine gidiyorum. 17+5 günlük hamileyim ama iki seferdir farklı doktorlara sormama (rica etmeme) rağmen "yasak ,soylemiyoruz " diyip soylemiyorlar. E bunca kişi cinsiyetini nerede öğreniyorrrr? Özele de gitmek istemiyorum muayene fiyatları 150-200den aşağı değil :KK43: devlette öğrenen çok kişi duyuyorum, ben neden ogrenemiyorum anlamadim bi türlü .. Ne deyip neyapıp ogrenebilirimmmm onu sormak istedim . sanki birtek bana yasakmis gibi :KK43: çok moralim bozukkk :KK43: konu yanlış yerde ise tasinirsa sevinirim bilmeden actiysam
Canim senin 150 200 dedigin proflarin ozel kendi muayenehanelerindeki fiyat normal bir ozel hastanede 40 50 tl ye muayene olursun. Oyle bir yasak eskiden varmis devlet hastanelerinde ama suan oyle bisey oldugunu bilmiyordum sasirdim.

52 tl muayene ücreti olan bi özel biliyorum isterseniz özelden yazayım

Evet canım söylemiyorlar .. ama insiyatifine kalio doktorun söyleyende var soylemeyende

Ben 12.haftada özelde öğrenmiştim.Devlette yasak olduğunu olduğunu ilk defa duydum.İnsan hazırlık yapıcak,alışveriş yapıcak.Bu nasıl iş ya.

Yasak degil ama devlet hastanelerinde daha gec soyler dr lar cinsiyeti devlet hstnesinde caliştgm için biliyorm bilerek gec söyluyolar kesin olsun diye baska sebepleride var aslinda ama girmeyeyim o konuya.bence sen dr a gittigimde kesin degil ama erkek demişlerdi erkekmi diye sor dr a:KK48: yine cvp alamazsan artık özele git.ben senin haftanda ögrendim özele gittigm halde ama hiç cinsiyetini sormamıştim dr söyleyene kadar:KK48:

Evet kesinlikle söylemiyorlar bende 19+4 gittim Atatürk Eğitim Araştırmaya doktora rica ettim ama hayır yasak dedi.Detaylı da söylerler dedi.Benim de çok canım sıkıldı.Bundan önce 2 defa özele gittim bebeğim yüz üstü yattığı için göremediler cinsiyetini ben 40 tl veriyorum özele

Bende ankara gazi de 12. Haftada cvs testi yapıldığında oradan normalde kromozom sayısondan cinsiyet belirlendiği ve kesin sonuç olduğu halde yasak diye söylememişlerdi. Tabi ben sonra test sonuçlarından bi genetik dr arkadaştan öğrenmiştim :anne:

Canim durumunu bilemem ama devlet hastanelerini bn gebelikte tercih etmiyorum. Evet haklisin ozel muayeneler 150 tl den basliyor. Ama sen tip merkezine git bence 30 tl 50 tl oln yerler bulabilirsn .hem daha iyi sorularini sorarsin

Bende devlette muayene oluyorum sağolsun 13. Haftada söyledi büyük ihtimal diyerek 14 15 haftalarda başka Dr a gittim hepside söyledi gayet güzel anlayışlı şekilde gülerek yani ben emin olmak için acillik oldugumda bile acildeki Dr a sorduğumda kız bunu mu dusunuyon bu durumda deyip söyledi cinsiyeti başka bi Dr daha. yani bence acaba gostermiyor diyemi soylemiyorlarki
Ben

Back
X