Devlet hastanesi burun estetigi

maydanooz

Guru
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
411
110
303
Iyi aksamlar

Allahim gunah yazmasin ama burnumdan memnun degilim. Yandan resim cekilemem bakamam bile kendime.

Yeni evliyim 24 yasindayim artik yaptirmak istiyorum.

Onerebileceginiz devlet hastanesinde yapabilecek doktor var mi bu konuda ?

Simdiden tesekkurler.

Ben ameliyat olmus biri olarak kesinlikle onermiyorum olmamanizi tavsiye ediyorum en guzel burun kendi dogal burnunuzdur kimse kusursuz degil herkesin kendine gore bi kusru var burun estetigi olmakla bitmiyo ki koruman lazim oncekinden daha cok bakim lazim surekli bisey oldu mu olucak mi diye dusunuyosun. Bu isin gunah boyutu herseyden daha onemli yaradilisa razi gelmek gerek ben bu yonden cok pismanim dis gorunusunuzu duzeltseniz bile en guzeli Allah'in yarattigidir bunu kimse degistiremez bunlar benim kendi dusuncem hayat sizin hayatiniz tabi.

Bende tam tersi kesinlikle olmanızı öneriyorum. Eski burnum kötüde değildi. 20 yaşından sonra burun ucum düştü hafif sadece. Kemiğim falan yoktu. Ama o bile psikolojik olarak beni üzmeye başladı. Yandan resim cekilmek bile istemiyodum. Ve ameliyat oldum. İyikide olmusum. Keşke daha önce olsaymısım. Tekrardan özgüvenim kendine geldi.

Haklisiniz tabi. Neden pismansiniz mesela kotu mu oldu acisindan mi nedir ?
Benim etrafimdaki herkes cok guzel oldugunu soyluyor bir tane bile kotu yorum almadim yuzume yakistigini soyluyorlar bende bunun farkindayim fakat yillarca ayni burunla yasiyosunuz ve bi anda gulusunuz bakisiniz ifadeniz degisiyor bi kere ne kdr cok istesenizde psikolojik olarak etkileniyosunuz bende boyle oldu en azindan. Herseyi gecin ben dini acidan cok pismanim. Insanlar yaradilis olarak bedensel engelli doğabiliyorlar buna razi olup yaşayabiliyorlarken, benim burnumu begenmeyip yaptirmis olmam nankorluk diye dusunuyorum..

Psikolojik olarak sizi etkiliyorsa ve gerçekten sizi toplumda kötü hissettiriyorsa estetk olmak günah değildir. Bence dini açısını düşünmeyin bu yüzden. Benim burnum aslında gerçekten kötü değildi ama o bile beni çok üzüyodu. Ben defalarca ağladığımı bilirim takıntı haline getirmiştim. Herkes sanki burnuma bakıyomus gibi hissediyodum. O yüzden gönül rahatlığıyla oldum.

maydanooz canım ben nisa hastanesinde İhsan Kasapgile oldum. İnternette falan hakkında pek birşey bulamazsın ama. Bende pek bulamamıştım. Bi aile doktorumuz var kbb'ci , onun tavsiyesi üzerine bu doktora ameliyatımı oldum. İyikide onu dinleyip güvenmişim sözüne. İnanılmaz mutluyum. Tam hayalimdeki burnu verdi bana valla :) yüzümde gururla ebedi doktorumun imzasını taşıycam :)

maydanooz nerede yaşıyorsun? Çankırı'da devlet hastanesinde estetik cerrahı Görkem bey var herkes çok memnun bende 2 hafta sonra ameliyat olacağım :)

Oldum canım ameliyat görkem beye Çankırı devlet hastanesinde maydanooz

Eklentiler

• 3F09881C-39C2-46ED-A30B-C3B0869EE22A.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 165
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…