- 27 Şubat 2012
- 411
- 110
- 303
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim etrafimdaki herkes cok guzel oldugunu soyluyor bir tane bile kotu yorum almadim yuzume yakistigini soyluyorlar bende bunun farkindayim fakat yillarca ayni burunla yasiyosunuz ve bi anda gulusunuz bakisiniz ifadeniz degisiyor bi kere ne kdr cok istesenizde psikolojik olarak etkileniyosunuz bende boyle oldu en azindan. Herseyi gecin ben dini acidan cok pismanim. Insanlar yaradilis olarak bedensel engelli doğabiliyorlar buna razi olup yaşayabiliyorlarken, benim burnumu begenmeyip yaptirmis olmam nankorluk diye dusunuyorum..Haklisiniz tabi. Neden pismansiniz mesela kotu mu oldu acisindan mi nedir ?
Canim kbakma gec dondum istanbuldayim amelyat oldun sanirim nasilsinmaydanooz nerede yaşıyorsun? Çankırı'da devlet hastanesinde estetik cerrahı Görkem bey var herkes çok memnun bende 2 hafta sonra ameliyat olacağım :)
Henüz olmadım canım yarın sabah inşallah konu açıp bilgilendirme yapacağım :)Canim kbakma gec dondum istanbuldayim amelyat oldun sanirim nasilsin
Hadi hayirlisi iyi haberlerini bekliyorumHenüz olmadım canım yarın sabah inşallah konu açıp bilgilendirme yapacağım :)
Alttaki eski sanirim valla olmasanda olurmus resimlerde cok fark gorunmuyoOldum canım ameliyat görkem beye Çankırı devlet hastanesindemaydanooz