• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Devlet hastanesi detaylı ultrason

Engnlfr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2017
50
13
38
30
Benim iki tane sorum var şu an 22+2 haftalık hamileyim devlet hastanesinde detaylı ultrason randevusunu taa 9. Haftalıkken verdiler ve 24+2ye verdi. Bu süre geç mi oluyor detaylı için. Ve devlet hastanelerinde bebeğin renkli CD si ve ya ultrason kağıdını veriyorlar mı

gene iyi vermisler 24. haftaya
bana verdikleri tarihte dogum yapmis oluyordum.
cerrahpasada yaptirdim sadece siyah beyaz ekranda tek tek organlarini inceledi onlarin ciktisini verdi
cd filan yok rapor veriyor sadece
baska yerleri bilemem ama

Ben 18 haftalıkken gittim 20.haftya gün verdiler. 3 boyutlu görüntüsüyle birlikte kağıda basıp verdi. İki hafta sonraya tekrar gün verdi detaylıya devam edecek. İstanbuldasınız sanırım yoğunluktan öyle

Benim iki tane sorum var şu an 22+2 haftalık hamileyim devlet hastanesinde detaylı ultrason randevusunu taa 9. Haftalıkken verdiler ve 24+2ye verdi. Bu süre geç mi oluyor detaylı için. Ve devlet hastanelerinde bebeğin renkli CD si ve ya ultrason kağıdını veriyorlar mı
Hastane randevu vermişse demek ki bakılıyor.bana herhangi bi CD fotoğraf falan vermediler . İnceledikleri her şeyin olduğu yazılı bir kağıt çıktı verdiler.

Hastane randevu vermişse demek ki bakılıyor.bana herhangi bi CD fotoğraf falan vermediler . İnceledikleri her şeyin olduğu yazılı bir kağıt çıktı verdiler.
Tatlım bakıldığını biliyorum fakat merak ettiğim geç bir süreye mi randevu verilmiş. Bazı okuduğum yerlerde 18 22 hafta arası yapılması gerektiği yazıyor. Ve CD veya görüntü vermiyorlar yani. Saçmalık

Tatlım bakıldığını biliyorum fakat merak ettiğim geç bir süreye mi randevu verilmiş. Bazı okuduğum yerlerde 18 22 hafta arası yapılması gerektiği yazıyor. Ve CD veya görüntü vermiyorlar yani. Saçmalık
Bazı hastaneler 22 ye kadar bazıları 23 bazıları da 24 e kadar bakiyo ben 23+4 te baktirmistim . Onu hiç kafana takma. Ben de sadece bi kağıt alınca morelim bozulmuştu CD ya da ultrasonik bi görüntü veemiyolar

devlette rapor ve ultrason goruntusu verırler cd yı sadece ozelden alabılırsın onunda fıyatı maşşallah cep yakıyor :) hafta olarak gec degıl gayet normal bende 23+5 de gırmıştım

Tamamdır teşekkür ederim cevapladığınız için. Sakarya lı olup bu konuda deneyimi olan arkadaşlar var ise cevaplarsalar sevinirim

Back
X