Devlet hastanesi (İzmir şehir hastanesi) tüp bebek ilaç ücretleri raporlu fiyatlar bilgisi olanlar

ksk191235

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2024
285
96
18
31
merhaba kızlar,

Sebepsiz infertilite tanısıyla tüp bebeğe başladım

10 kutu gonal f 300
10 kutu cetrocide
1 kutu ovitrelle

Raporlu ücreti ne tutar devlet desteği ne kadar % olarak bilen yakın zamanda tecrübe eden varmıdır acaba ?

Devlet bazılarının %50 lik kısmını bazısının %80 lik kısmını karşılıyor bildiğim kadarıyla gonal-f en pahalı olanı ama onun %50 sini karşılıyor maalesef yani 10 kutu gonal-f 300 mg fiyatı SGK desteği ile 16 bin TL civarı ödenemeniz çıkar cetrocide 10 kutu 2,500 TL civarı ödemeniz olur ovitrelle çok bişey çıkmaz..

merhaba kızlar,

10 kutu gonal f 300
10 kutu cetrocide
1 kutu ovitrelle

Raporlu ücreti ne tutar devlet desteği ne kadar % olarak bilen yakın zamanda tecrübe eden varmıdır acaba ?
Ben geçen ocakda 3 kutu gonal -f 1 kutu ovitrelle 5 bin verdim ovitrelle ve 2 kutu gonal F hala duruyor kullanadim tabi ama o fiyatlardi

merhaba kızlar,

10 kutu gonal f 300
10 kutu cetrocide
1 kutu ovitrelle

Merhaba bende sebepsiz infertilityle şehir hastanesi tıp bebeğe başlayacağım

merhaba kızlar,

10 kutu gonal f 300
10 kutu cetrocide
1 kutu ovitrelle

Ben mayısta 3 kutu gonal f 900 e 6.913 tl verdim.
5 kutu cetroditeye 1.247 tl.
Ovitrelle değil de diğer çatlatma iğnesi olan Gonapeptylden 2 adetine 790 tl verdim.

Devlet bazılarının %50 lik kısmını bazısının %80 lik kısmını karşılıyor bildiğim kadarıyla gonal-f en pahalı olanı ama onun %50 sini karşılıyor maalesef yani 10 kutu gonal-f 300 mg fiyatı SGK desteği ile 16 bin TL civarı ödenemeniz çıkar cetrocide 10 kutu 2,500 TL civarı ödemeniz olur ovitrelle çok bişey çıkmaz..
Teşekkürler bilgi için :)

merhaba ben birşey sormak istiyordum ama bende şehir hastanesinde tüp bebeğe daha yeni başladım 1 temmuzda tamamen evraklarımı teslim ettim doktor muayenesi olundu heyetten geçilince haber verilecek o zamanda tedavin başlancak dediler ama kaç 1 ay oldu dönüş olmadı size ne zaman döndüler

Benim şehir hastanesindeki tedavimde ilaçlarım yazıldı eczaneye gidene kadar raporum çıkmıştı bir saat sonra falan eczaneden alabilirsiniz ilaçlarınızı raporlu demişlerdii
merhaba ben birşey sormak istiyordum ama bende şehir hastanesinde tüp bebeğe daha yeni başladım 1 temmuzda tamamen evraklarımı teslim ettim doktor muayenesi olundu heyetten geçilince haber verilecek o zamanda tedavin başlancak dediler ama kaç 1 ay oldu dönüş olmadı size ne zaman döndüler

Back
X