• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

devlet hastanesi rapor şartları hakkında yardım:(

canım bu konuda 2 kez rapor hakkımı kullanmış olarak yazayım sana bildiklerimi.
şimdi ilk soruna gelince senin veya eşinin şimdiye kadar çalıştığı toplam iş günü sayısı 900 işgünü olacak.yani en son çalıştığı yer değil.
ona da zaten netten sgk sorgulamasından bakabilirsin.sanırım ptt den şifre alman gerekiyo önce bakabilmek için.çıktısını alıp götürürsen kabul ediyolar.
diğer sorunda da eşinin testinin çok düşük çıkması gerek tüp bebek raporu için.aksi halde senden 2 aşılama olduğuna dair rapor isterler önce.eğer aşılama yapılmadıysa mecbur olacaksın cnm önce.
birde ilaçla yumumrtlama ve aşılama için rapor almana gerek yok.çünkü bunlar maliyetli işlemler değil cnm.boşuna raporunu kullanmana gerek yok yani.o heyet raporu tüp bebek için gerekli sana.zaten 2 hakkın var boşa gitmesin o da.asıl maliyetli olan tüp bebek işlemi yani.
umarım yardımcı olabilmişimdir.başka aklına takılan olursa sorabilirsin cnm.

canım bende çapadan rapor aldım eşimin sayısı 14 milyondu ama hareketli 980.000 olduğu için hiç aşılama olmadan direk aldım raporumu ilaçlarıma 650 verdim benden 1 hafta sonra ilaçlarda indirim olmuş aynı ilaçların fazlasın 550 veriyolardı hastaneye 802 verdim okadar.
aşılama yaparız derlersede senin durumuna göre ilaç raporu çıkarıyo çapa iğneli olucaksan tabi yine yüzdelerini ödüyosun.
eşinin hareketli sayısı 5 milyon olsa dahi rapor veriyolar tabi dopler ve genetik testte istediler bizden onlardada hormonlardada sorun yoltu ama sayımız düşüktü:( neyseki çok şükür hamileyim darısı en kısa zamanda senin başına olsun inşallah.

merhaba bendede yumurtlama sorunu vardı şubatta rahim filmi çekindim ve eşime spermiogram testi yapıldı doktor rapor çıkarttı iğne ile tedavi edilecekti ben 3 adet gonal f 450 ve bir tane ovitrelle çatlatma iğnesi aldım raporla 420 TL ödedim nisanda almıştım fakat iki ay boyunca araya terslik girdi ve ben iğne falan yaptıramadım öylece dolapta bekliyordu geçen hafta hamile olduğumu öğrendim hiç ilaca falan gerek kalmadan yurtdışından yaşlı bir ebeden bitki çayı karışımı almıştım adet düzenliyormuş ve yumurta geliştiriyormuş sanırım gerçekten işe yaradı zaten çoğu kullananlar ilk ay hamile kalmış allah isteyen herkese nasip etsin dualarım sizlerle
ha ayrıca elimde çatlatma iğnesi halen duruyor isteyen olursa satıyorum özelden msj ata bilirsiniz

Back
X