- 10 Ekim 2025
- 81
- 18
- 3
- 31
- Konu Sahibi fenerbahce94
-
Merhaba bende devlet hastanesinde yaptırdım aşılama negatif ile sonuçlandı. Pcosum var siz ne zaman yaptıracaksınızHerkese iyi akşamlar kızlar ,
Devlet hastanesinde aşılama yaptıran veya yaptıracak olan kimler var ??
Ben evrakları verdim raporun çıkmasını bekliyorum , ancak adetime 12 gün kaldı.Merhaba bende devlet hastanesinde yaptırdım aşılama negatif ile sonuçlandı. Pcosum var siz ne zaman yaptıracaksınız
Peki..Hangi devlet hastanesinde yaptırdınız siz aşılana işlemini ve sonrasında tekrarlamayacak mısınızBen evrakları verdim raporun çıkmasını bekliyorum , ancak adetime 12 gün kaldı.
Adana şehir hastanesinde yaptırdım aşılama tutma oranı %20 civarı olduğu için ben direk tüp bebek istedim tüp bebeği devlet karşılaması için de iki defa aşılama yaptırmak gerekiyormuş.. Ve 3 yıl evli olma şartı var. Testim negatif çıktı zaten . 2.aşılama için birkaç ay ara vereceğim sonra yaptıracağım zaten Doktor da öyle söyledi 3 yılı doldurana kadar 2 kere aşılamayı aralarda yapalım demiştiPeki..Hangi devlet hastanesinde yaptırdınız siz aşılana işlemini ve sonrasında tekrarlamayacak mısınız
İnsallah güzel sonuçlar alırsınız, aşılama yöninin tutma oranı düşük evet. Ama umut olan kişiler de var okuduğumuz gördüğümüz.. insallah hepimiz güzel sonuçlar alırızAdana şehir hastanesinde yaptırdım aşılama tutma oranı %20 civarı olduğu için ben direk tüp bebek istedim tüp bebeği devlet karşılaması için de iki defa aşılama yaptırmak gerekiyormuş.. Ve 3 yıl evli olma şartı var. Testim negatif çıktı zaten . 2.aşılama için birkaç ay ara vereceğim sonra yaptıracağım zaten Doktor da öyle söyledi 3 yılı doldurana kadar 2 kere aşılamayı aralarda yapalım demişti
İnsallah ikinci işlem başarılı olur , peki tavsiye vereceğiniz şeyler var mıdır yaşayan bir olarakben de şehir hastanesinde bir aşılama yaptırdım negatif sonuçlandı bir ay sonra tekrar yapılacak
Nasıl geçiyor gününüz , inşallah musmutluuu güzel haberler alırsınızSelma kızlar bende aşılama yatırdım 6. Günüm. Tüp bebek raporu için iğneli aşılama gerekiyormuş geçen yıl 2 defa yaptırdık fakat femera kullandığım için sayılmadı Ankara şehir hastanesinde tedavi görüyorum
Merhabalar ne yaptınız acabaBen bu defa umursamadım diyebilirim tüp bebek için gereken bir prosedür gözüyle bakmaya çalıştım aşılama yapıldığı gün çalışmaya devam ettim fakat işim ağır değil oturuyorum gün boyu bunun dışında da yinede ağır kaldırmamaya ani hareketler yapmamaya dikkat ettim bakalım pazartesi kan veririm çarşambayı zor beklerim gibi
Hadi bakalım sanki güzel haberler alacağızMerhaba beklemedeyiz pazartesi günü kan vereceğim inşallah, siz ne durumdasınız
Pazartesiye az kaldı, hayırlısıysa alalım o güzel haberi artık bize de umut olunİnşallah yaa ümitlenmek de istemiyorum ama bu defa bacaklarım çok ağrıdı
İnşallah canım benim pozitif olursa inşallah bütün süreci anlatacağımbizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?