devlet hastanesinde burun estetiği nasıl oluyor?

2 yıl önce devlet hastanesinde burun kemiği ameliyatı oldum. çok iyi geçti. ama estetik amaçlılardan çok sağlık sorunlarıyla ilgili durumlarda ameliyat yapıyorlar tabi ki. ücretsiz olarak.

arkadaşlar gectiğimiz günlerde bende devlet hastanesinde burun ameliyatı oldum
devlet hastanelerinde de cok iyi doktorlar var
Gaziantep'te ameliyat olmayı düşünen varsa eger cengiz gökcek devlet hastanesinde Op.Dr.Tevfik Sözen'i tavsiye ederim.ameliyat öncesi sonrası hastasıyla da cok ilgili alakalı bir doktor.

arkadaşlar KBB ye gittim bağcılar araştırmada doktor burnumun kemiğinin içten yamuk olduğunu söyledi ameliyat olabilirmişim bende aynı zamanda burnumun ucunun kalkmasını istiyorum dedim o da biz yapmıyorumuz estetik uygulama dedi. Plastik cerraha yönlendirdi. Bende plastik cerrahiden sıra aldım haziran başı ona gitcem. doktor Ahmet Cemal beye. Bakalım hayırlısı
Saolsun özelde gittiğim doktor sadece burun ucu kaldırmaya 3000 tl dedi birde inmiyor pazarlığada yanaşmıyor. içimde yuh dedim ne bu yani

Birde burun ucu estetiği kapalımı açıkmı oluyor bilginiz varmı ?

tipplasti burun ucu estetiği hakkında bildikleriniz nelerdir olan varmı arkadaşlar . iyileşme süresi diğer burun estetik ameliyatlarına göre nasıldır ?

nerden yakalarsam sorayım istiyorum kızlar bende tevfik beyi düşünüyorum ama sundan korkuyorum bana öncesi ve sonrasını gösterecek mi yani ne istediğimi anlatmama izin verecek mi böle kavisli kücücük bir burun istiyorum burnum kırık kemikli ve büyük yani ben ölee görürüyorum :(( bunları düzeltebilir mii yardım lütfennn :((

nerden yakalarsam sorayım istiyorum kızlar bende tevfik beyi düşünüyorum ama sundan korkuyorum bana öncesi ve sonrasını gösterecek mi yani ne istediğimi anlatmama izin verecek mi böle kavisli kücücük bir burun istiyorum burnum kırık kemikli ve büyük yani ben ölee görürüyorum :(( bunları düzeltebilir mii yardım lütfennn :((

canım benim bu kadar soru işareti varsa kafanda keşke özelden yazsaydın :)) ama sanırım msj sayın azz nese :))
hasta yorumlarını yazdım az önce bana yapmadık benim öel bi talebimde olmadı ama bilmiorum inan bu sorunun cevabını..canım tabi ki verecek vermez olur mu ama tabi isteklerinde bir sınırı olmalı :PP burun yapına baksın bir konuşun bilemiorum ilk ameliyatla öle bir buuruna kavuşulur mu benim öel olmadı da öel bir talebim önce saglık dedimm :))

cnm git doktora burnuma estetik yaptırmak istiyorum de sorar heralde nefes alma durumun nasıl diye bende devlette olmayı düşünüyorum sen hangi hstaneden sıra aldın

Bence özele gidip o kadar para vermeyin .Devlette de cok iyi doktorlar var .Ben devlette oldum .

Sen merak etme doktor bey gercekten isin uzmanı .Sen Ona bırak derim...

bende aynı fikirdeyim devlette bir kbb doktoruna ameliyat olucaksan eğer estetik operasyon yaptırmak istiyorum diyerek gitmemelisin eğer nefes alma problemi yada deviasyonun varsa ki deviasyon en duzgun burunda bile olabilicek bişey bunu dile getirmelisin sonra da ameliyat esnasında burnumun kemerini yada genişliği rahatsız oldugun neyse bununda düzeltilmesini istemelisin seni geri çevirceklerini sanmıyorum bende bir kbb doktoruna olucam ameliyatımı daha kesin degil ama büyük ihtimalle devlette olucam sskyla birlikte 1500 tl odeme yapıcakmısım sadece

mrb hangi hastane kime oldunuz fiat çok uygunmuş..

Back
X