- Konu Sahibi ladyatrofi
yarabbim burun ucum sarkık sadece onu kaldırmak istiyorum özel de gittim bana 3000 dedi bu normalmi. çok uçuk geldi fiyat bana ?
sadece ucunu kaldıcaksa bnce de cok ucuk bir rakam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarabbim burun ucum sarkık sadece onu kaldırmak istiyorum özel de gittim bana 3000 dedi bu normalmi. çok uçuk geldi fiyat bana ?
tesekkürler önerin icin. peki doktoruna özel (estetik) kaygilarindan da bahsedebildin mi?
bütçesi ne çıkar bilemem
arkadaşlar peki bir kbb ci estetik yapabilir mi?
nerden yakalarsam sorayım istiyorum kızlar bende tevfik beyi düşünüyorum ama sundan korkuyorum bana öncesi ve sonrasını gösterecek mi yani ne istediğimi anlatmama izin verecek mi böle kavisli kücücük bir burun istiyorum burnum kırık kemikli ve büyük yani ben ölee görürüyorum( bunları düzeltebilir mii yardım lütfennn
(
cnm git doktora burnuma estetik yaptırmak istiyorum de sorar heralde nefes alma durumun nasıl diye bende devlette olmayı düşünüyorum sen hangi hstaneden sıra aldın
:) bende burun estetiği olmak ıstıyorum devletı onerır mısınız
nerden yakalarsam sorayım istiyorum kızlar bende tevfik beyi düşünüyorum ama sundan korkuyorum bana öncesi ve sonrasını gösterecek mi yani ne istediğimi anlatmama izin verecek mi böle kavisli kücücük bir burun istiyorum burnum kırık kemikli ve büyük yani ben ölee görürüyorum( bunları düzeltebilir mii yardım lütfennn
(
arkadaşlar peki bir kbb ci estetik yapabilir mi?
bende aynı fikirdeyim devlette bir kbb doktoruna ameliyat olucaksan eğer estetik operasyon yaptırmak istiyorum diyerek gitmemelisin eğer nefes alma problemi yada deviasyonun varsa ki deviasyon en duzgun burunda bile olabilicek bişey bunu dile getirmelisin sonra da ameliyat esnasında burnumun kemerini yada genişliği rahatsız oldugun neyse bununda düzeltilmesini istemelisin seni geri çevirceklerini sanmıyorum bende bir kbb doktoruna olucam ameliyatımı daha kesin degil ama büyük ihtimalle devlette olucam sskyla birlikte 1500 tl odeme yapıcakmısım sadece