Devlet hastanesinde burun estetiği olmak

evrmevrm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2017
10
2
86
Arkadaşlar ben burun estetiği olmak istiyorum fakat özeldeki fiyatlar malum benimse bu kadar maddi imkanım yok. Devlet hastanesinde başarılı bir doktor önerirmisiniz bana lütfen

şehir yazmamışsınız. ankara'da esabil eker'e ameliyat olan arkadaşlarım oldu. memnun kalanlar var. isterseniz araştırın.

Hangi şehir bilmiyorum ama benim doktorum sadece iç eğriliği düzeltirim keyfi olan kısmını yapmam demişti ilkelerime ters demişti :( gerçi o biraz cins onun etkisi olabilir.
Eğer nefes alma, eğrilik gibi bir sorununuz var ise o şekilde bir kbbye gidin.
Bulunduğunuz ilin şehir dedikodularını bi dinleyin ;)

Kesinlikle devlet hastanelerini tavsiye etmiyorum.gerekirse para biriktirinceye kadar bekle.burun bu sonucta.sonradan daha cok psikolojin bozulacagina biraz daha beklersin.

Arastirma universite hastenelerin de olabilirsiniz oralardada alaninda degerli ve bilgili doktorlar var..kimisi doc. Olmus kimisi prof..

Allah devlet hastanelerine dusurmesin. Bunu bilir bunu soylerim. Varos kendini bir halt zanneden sekreterler asabi hemsireler.... Bir de otuz kisi birden iceri dolmaya calisan hastalar...

Hayatım hafife alma bu ameliyatı.İstemediğin gibi olursa çok yanarsın.Bekle paran olunca doğru düzgün bir doktora yaptır.Ayrıca devlette estetik karşılanmıyor diye biliyorum.Tabi yanılıyor da olabilirim.

Benim eski bir arkadaşım 18'ini geçer geçmez devlette yaptırmış ve biz o söyleyene kadar anlamadık bile oldukça başarılıydı üstelik üstünden 1 yıl geçmişti bir sorun yoktu.
Bu forumda hep doktorun para hırsına kurban olduk diyorlar fakat kendileri ünlü doktor hırslarına kurban oluyor.
Dershaneden sınıf arkadaşım olduğu için artık görüşmüyoruz isim soramam ama ankara'da yaptırmıştı. Bir araştırmakta fayda var.

Back
X