Devlet Hastanesi'nde Burun Estetiği

Denebola

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2018
3
0
1
28
Herkese merhaba. Ben 2 hafta sonra devlet hastanesinde estetik olacağım. Estetik gününden 1 hafta önce de tahlil yaptırmam gerekiyormuş. Sekreter yanında 200-300 tl getir dedi. Aranızda devlet hastanesinde estetik olup da tahlil için böyle bir ücret ödeyen var mı?.

Ben bugün tahlil oldum hayır para falan odemedim cnm anestezi onayı için olan tahlıllerdenmi bahsediyorsun

Ne tahlili olduğunu söylemediler ama devlet hastanesi sonuçta tahlili en azından sgk karşılamalı diye düşünüyorum. Siz ne için tahlil oldunuz? Anestezi tahlili için ücret mi istiyorlar ki?

Ben anestezi onayı almak için doktorun istediği tahlilieri oldum ama para istemediler
SGK tahlil ucretlerini karsiliyor. Burnunuzda kirik vs varsa o kisminida karsiliyor. Cok az miktar oduyorsunuz. Sadece estetik amacliyca estetik ucretini oduyorsunuz.

Sen aldınmı anestezi onayı nı ve nerde olacaksın ameliyat cnm
SGK tahlil ucretlerini karsiliyor. Burnunuzda kirik vs varsa o kisminida karsiliyor. Cok az miktar oduyorsunuz. Sadece estetik amacliyca estetik ucretini oduyorsunuz.
Evet estetik ücreti ödeyecegim 1500 TL ama anestezi tahlılıne ücret odemedım bu arada anestezi onay geçerlilik suresi kaç gün acaba

Evet estetik ücreti ödeyecegim 1500 TL ama anestezi tahlılıne ücret odemedım bu arada anestezi onay geçerlilik suresi kaç gün acaba
O anestezi kagidini ameliyat oncesi doktorla gorusmeye gittiginizde yaninizda bulunduracaksiniz.

Ben 19 subatta Ankara'da ameliyat olmustum.

Cevapladığınız için teşekkürler içimi rahatlattınız valla çünkü bana 2500 tl dediler bide üstüne hahlili mahlil ücreti gelirse çok olacaktı.

19 subatta oldum ameliyatimi. Ankara Sincan Nafiz Korez devlet hastanesi Esabil Eker yapti.
Olmadan önce yaptıgı burunların sonucunu fotoğrafı nı falan gördünüz mu benim olacağım doktor göstermedi çok fazla soru soramıyorum sadece güzel olacak merak etme dıyo

Olmadan önce yaptıgı burunların sonucunu fotoğrafı nı falan gördünüz mu benim olacağım doktor göstermedi çok fazla soru soramıyorum sadece güzel olacak merak etme dıyo
Devlet hastanelerinde oyle bir sey yok. Biraz kavis biraz kalkik yapicam dedi.Ben telefonuma resimler yuklemistim. Onlari gosterdim. Bu yakisir bu yakismaz bu olur bu olmaz veya buna benzer vs dedi.Ben buradan hastalariyla gorustum fikir aldim. Birde gorusmeye gittigimde bir cok hastasini gordum. Ameliyat olmadan once 4 5 gittim hastaneye hastalarini gordukce daha da emin oldum.

Anladım cnm çok teşekkür ederimyrın bende gıdıcem sorucam inşallah

İnşallah cnm bişey daha sorucam dev has.sinde buz kompleks yapıyorlar mı yanı buz veriyolarmı çünkü çok önemlıymış buz dıye duydum

İnşallah cnm bişey daha sorucam dev has.sinde buz kompleks yapıyorlar mı yanı buz veriyolarmı çünkü çok önemlıymış buz dıye duydum
Isterseniz gidip refakatciniz istiyor getiriyor. Hemsireler getirmiyor yani. Ben yanima eczaneden 2 tane buz jel almistim. Ameliyattan once odamdaki buzdolabina koyduk. Rahat oldu boylelikle. Hastanedekiler kalip seklinde agir hem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…