Devlet hastanesinde burun estetiği

adele35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2014
5
0
86
55
Merhaba daha önce İzmir'de 2 kere özelde burun estetiği oldum hem de herkesin çok beğendiği bir doktora ,üniversite doktoruna ama maalesef ki sanırım asistanlarına yaptırdı iki ameliyat sonucunda da burnumun bir tarafında çökme var yani ilk seferde oluşan
çökmeyi düzeltemediği gibi burun ucunu da tekrardan bozmuşlar o yüzden devlet hastanesinde güvenilir bir doktor arıyorum çünkü artık fazla ödeme de yapamayacağım . güvenilir bir devlet hastanesi doktoru adı lütfen.Kesinlikle üniversite ve araştırma hastanesi olmasın lütfen param rezil olduk.

DR. Ali Oğuz Demir le görüştüm 2 3 hafta önce iyi dr. Olduğunu duydum, fakat özele geçecekti şuan geçmiştir. Fiyat olarak 5 buçuk istedi. İlgili bir doktor ama emin olamadım. Katip Çelebi Üni. Dr. Erhan Sönmez yorumları iyi bir doktor, onunla da görüşeceğim. Bir arkadaşım da martta bursa şehir hastanesinde 1700e olacağını söyledi hem kemik eğriliği hem de şekil bozukluğu için. Çok kararsizim ben de

DR. Ali Oğuz Demir le görüştüm 2 3 hafta önce iyi dr. Olduğunu duydum, fakat özele geçecekti şuan geçmiştir. Fiyat olarak 5 buçuk istedi. İlgili bir doktor ama emin olamadım. Katip Çelebi Üni. Dr. Erhan Sönmez yorumları iyi bir doktor, onunla da görüşeceğim. Bir arkadaşım da martta bursa şehir hastanesinde 1700e olacağını söyledi hem kemik eğriliği hem de şekil bozukluğu için. Çok kararsizim ben de
Ali Og
Ben de Ali Oğuz Demir i duydum.Sanırım ona randevu alıp gideceğim

Arkadaslar istanbulda var mi oyle devlet hastanesinde hem kemik eğriliği hemde burun estetigi yapabilecek güvenilir bi dr

Merhaba ne yaptınız acaba amaliyat oldunuzmu olduysanız hangi doktora ve memnunmusunuz işlemden

Back
X