devlet hastanesinde burun estetigi

sevcankubra

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2015
95
7
18
41
meraba arkadaslar iri ve kemikli bi burun yapim var burun amelyati olmayi dusunuyorum devlet hastanelerinde yapiliyormus ama ucreti ile alakali bi bilgim yok bilgisi olan varmi olup da memnun kalan varmi aranizda ?

Hangi sehir dusunuyosunuz doktora gore fiyatlar degisiyor sigorta burun estetigini karsilamiyor devlet hastanesinde 2.200 ede var 6.000 e de var tamamen doktor ve hastaneye gore farklilik gosteriyor

canim ben 1 hafta once devlette oldum çok sukur cok memnunum ...ama burunda nefes problemi varsa sadece onu yaptiracaksan ucretsiz ..yalnizz estetikte istiyorum şu kemigide al ucu da kalkik istiyorum dersen ki ben demistim bunlari 1800 tl demisti doktor.benimde bes kurus vercek durumum yoktu akraba vasitasiyla hatir iciin falan baska bi doktor ucretsiz estetigimide yapti allah razi olsun

siz devlettemi oldunuz aslinda korkuyorm da hani devlettekilerde doktor ama ozelle aynimi siz memnun kaldnz mi yani ya kotu olursa die endiselerim var

siz devlettemi oldunuz aslinda korkuyorm da hani devlettekilerde doktor ama ozelle aynimi siz memnun kaldnz mi yani ya kotu olursa die endiselerim var
canim benim.konulari oku istersen devlette kotu olur yamazlar diye cok korkuyodun sonucta para verince ve ozelde olunca daha iyi olur diye dusunuyodum ama mecburdum devlette olmaya korkarark girdim ama simdi cok şukur diyorum ve doktoruma minnettarim..devlet hastanelrrini hafife almamak gerektigini anladim gercekten turk hekimlerimiz hepsi cok iyi...

meraba arkadaslar iri ve kemikli bi burun yapim var burun amelyati olmayi dusunuyorum devlet hastanelerinde yapiliyormus ama ucreti ile alakali bi bilgim yok bilgisi olan varmi olup da memnun kalan varmi aranizda ?
ben konyada devlet hastanesinde 5 gün önce estetik oldum ve gerçekten herhangi bir ters durum yaşamadım 1900 tl ücreti var fakat hastane taksit yada ödeme kolaylığı sağlıyor ve ameliyat sürecim harika geçti salı günü alçım alınacak umarım sonuç güzel olur.

yuzunuzdeki morluk sisme ne kadar surdu ? cok zor bi amelyatmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…