Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kordonu gec kesmiolar.Göbek kordonunun geç kesilmesi, anneyle ten tene temas gibi şeylere dikkat ediyor mu devletteki doktorlar?
Kordonu gec kesmiolar.
KUcagina veriolar 5-10 saniye okadar sonra alip yikayi
Hangi hastanede doğum yaptınızKordonu gec kesmiolar.
KUcagina veriolar 5-10 saniye okadar sonra alip yikayip giydiriyorlar
Sizi birileri yanlış bilgilerle korkutmuslar sanırım.Göbek kordonunun geç kesilmesi, anneyle ten tene temas gibi şeylere dikkat ediyor mu devletteki doktorlar?
Kordonun geç kesilmesi kötü birşey değilSizi birileri yanlış bilgilerle korkutmuslar sanırım.![]()
Ben kötü demedim ki yalnis bilgi dedim dikkatinizi çekerimKordonun geç kesilmesi kötü birşey değil
Yooo. Bunlara dikkat ediliyor mu diye sordum sadece. Normalde göbek kordonunun 2,3 dakika bekleyip kesilmesi lazım.Sizi birileri yanlış bilgilerle korkutmuslar sanırım.![]()
Sizi birileri yanlış bilgilerle korkutmuslar sanırım.![]()
Yooo. Bunlara dikkat ediliyor mu diye sordum sadece. Normalde göbek kordonununSizi birileri yanlış bilgilerle korkutmuslar sanırım.![]()
En azından 2,3 dakika beklenmesi gerekiyor. Kan akımı durana kadar. Devlette buna dikkat etmezler bence.özelde de kordon işlemi aynı. devlette nasıl olduğunu yazmışlar zaten. ben özelde doğurdum. kordon hemen kesiliyor. zaten bebek doğduktan sonra kordondan bebeğe bir akış kalmıyor. instagramda bazı ebelerin çıkardığı saçma bir sey bence. gebeyken de soğumda da asla bu konuda bir talebim olmamıştı. ten teme temas konusunda benim bebeğimin temizliği baş cevresi ölçümü vs gübi şeyler benim üzerimdeyken yapıldı. sonra istersen alıp kilosuna vs bakalım dedi ebe. ben de alın dedim. zaten o an onu düsünecek durumda değildim
ama devlette bebeğin kordonu kesilene kadar kucağınızda kalıyor. sonrasında alıyorlar
ŞEhir hastanesi. Bu yil yaptim mart ayinda. Dogum idasi tertemizdi guzeldiHangi hastanede doğum yaptınız
Çok komiksinSiz de biraz yanlış anlamışsınız sanırım![]()