- 28 Mart 2021
- 15
- 14
- 3
- 45
- Konu Sahibi pinkyletta
-
Harika olmuş. Hangi hastane hangi dr ve kaç liraya yaptırdın ?Merhaba arkadaşlar, ben yüz estetiği için uzun araştırmalar yapmıştım özele güvenmediğim için devlet de şansımı denedim..Anladığım kadarıyla birçoğumuz devlette de botoks dolgu prp gibi işlemlerin yapıldığını bilmiyoruz.Ben yeterince bilgi sahibi olmadığımdan zorlanmıştım.Sizlere yardımcı olma amacıyla tecrübelerimi paylaşıyorum.İşlemlerin hepsini istanbulda eğitim araştıma hastanesinin plastik cerrahi bölümünde yaptırdım.Ayrıntılı bilgi isteyenler mesaj atabilir.Alın botoksu ve burun dolgumun fotoğraflarını atıyorum aşağıya.
Devlet hastanesinin reklamı olmaz canım. Burada hepimiz dr adı veriyoruz. Fiyat paylaş . Konu açmışsın madem sorularımız cevap bulsun.hastane ve doktor ismini devlette reklam olmadığı için mesaj atayım isteyenlere.Fiyatları doktorumla konuşup makul şekilde belirledik sağolsun.dolgu için juvaderm botoks içinse dysport yaptırdım.
Ucuz değil ki. Özelde 550 liraya botoks yaptırıyorum. Dolgu ücretleri çoğu yerde 800 lira zaten.Nasıl devlet hastanesi ücreti anlamadım. Hem de dysport yaptırıyorum.şişli etfalde yaptırdım o zaman dolgunun ml için 900 TL botoksun tamamı içinse 800 Tl vermiştim.ama şimdi hastane taşınmış sanırım seyrantepeye
Selam 550 ye nerde botoks yaptiriyorsunuz. Ben cok araştırdım 1500 alti bulamadin. Botoksu onermiyor dr lar. Allergan yani. Etkisi cok kisa sürüyor diye yaptirablardan cok sikayet geliyormus. Digeri varya dysport onu öneriyorlar.Ucuz değil ki. Özelde 550 liraya botoks yaptırıyorum. Dolgu ücretleri çoğu yerde 800 lira zaten.Nasıl devlet hastanesi ücreti anlamadım. Hem de dysport yaptırıyorum.
1500 e botoks hiç duymadım. Altın mı enjekte ediyorlar. Evet 550 liraya yaptırıyorum. Yapan da medikal estetik doktoru. Plâstik cerrahımda var şaşkınbakkalda o da 800 liraya yapıyor isim reklam olur diye vermiyorum. Zaten yasal 2 botoks markası var. Allergan ve Dysport. Benim doktorlar bu markaları kullanıyor. Biraz ınstagramdan araştırın bulursunuz. Evet canım Dysport en iyisi. Parayı boşuna vermeyin. Tabiki sadece doktora yaptırın. 1500 e botoks olmaz.Selam 550 ye nerde botoks yaptiriyorsunuz. Ben cok araştırdım 1500 alti bulamadin. Botoksu onermiyor dr lar. Allergan yani. Etkisi cok kisa sürüyor diye yaptirablardan cok sikayet geliyormus. Digeri varya dysport onu öneriyorlar.
Tamam kusuruma bakma ben karistirmisim.Canım benim ben 550 TL’ye yaptırıyorum demedim ki , onu söyleyen başka bir arkadaş lütfen dikkatli bak istersen yazana mesajı …
Selam ilk defa duyuyorum 550 tl ye botoks. Tavsiye uzere cok yere sordum ben. En uygun 1500 hemde. İnstagrama bu doktor icin bakicam. Ama instagram doktorlarina guvenmiyorum. Rica etsem dr adını verirmisin. Bu arada burada veriyor kizlar dr. adını. Ben 8 ay once maya estetikte yaptırdım olmadı hic. 1000 TL çöpe gitti.1500 e botoks hiç duymadım. Altın mı enjekte ediyorlar. Evet 550 liraya yaptırıyorum. Yapan da medikal estetik doktoru. Plâstik cerrahımda var şaşkınbakkalda o da 800 liraya yapıyor isim reklam olur diye vermiyorum. Zaten yasal 2 botoks markası var. Allergan ve Dysport. Benim doktorlar bu markaları kullanıyor. Biraz ınstagramdan araştırın bulursunuz. Evet canım Dysport en iyisi. Parayı boşuna vermeyin. Tabiki sadece doktora yaptırın. 1500 e botoks olmaz.
Canım ben sana özelden yazdım.Selam ilk defa duyuyorum 550 tl ye botoks. Tavsiye uzere cok yere sordum ben. En uygun 1500 hemde. İnstagrama bu doktor icin bakicam. Ama instagram doktorlarina guvenmiyorum. Rica etsem dr adını verirmisin. Bu arada burada veriyor kizlar dr. adını. Ben 8 ay once maya estetikte yaptırdım olmadı hic. 1000 TL çöpe gitti.
Özelden yazayım sana canımYa kaş ortası ve kaz ayağı kaça yaoarlar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?