devlet hastanesinde hsg çektirenler

Canım FSH lh e2 sonucun temiz mi polikist yada miyom var mı
Fsh sonucu 6.08
Lh sonucu 15.58 o zamanda gecikmeden gtmistim boyle cikkmisti tahlilim duuuyo hala baya oldu yani birsey yok demusti dogum kontrol hapiyla duzletmek istedi ama yine duzelmedi kontrole gttm birsey yok dedi
Canım FSH lh e2 sonucun temiz mi polikist yada miyom var mı

Ama gecikme 40 gün ve üzeri ol adıkça genelde sıkıntı olmuyor diye biliyorum
Ben birde yikandigim gundem hesapliyorum dogrumu yani en son 11 temmuzda yikandim oldugum ilk gunden hesaplamiyom yikandigimdan hesapliyorum

Haha sanirim ben artk kafayi yedim 15 gun olmus ben ta 11 temmuzdan itiberen sayiyorum ey allahim 15 gun gecmis
Canım adetin birinci günü ilk olduğun günden sonraki adetinin başlayacağı güne kadar gecen süreyi hesapla canım o şekilde oluyor hesap

Ben devlette çekildim hiç öyle ağrı sızı olmadı. Hatta döndüm doktora bu muydu dedim :) bende korkmuştum. Bi kaç dklık işlem. Dışarda para verdiğine değmez.
Siz nerde çektiğiniz acaba ben hangi devlet hastanesine sorduysam çekilmiyor dediler özele de sordum 1500_3000arasi diyolar

Bende vajinusmus yaşadım, ve hsg çektirdim. Özelde çektirdim ve anestezisiz. Yaaa 1-2 dk sürmüyor. Korkacak bişey yok çocuğu nasıl doğuracaksın onu düşün sen, çatı muayenesi daha kötüymüş.. Bu neki gerçi ben sezeryan oldum ama ablamın anlattığı hala hafızamda, yada belki ebesi kötüydü. Malum bazı devlet hastaneleri işkence yeri gibi...
Sen bunu düşünme bile, bittiğini anlamayacaksın

Ben devlette çektirdin canım özel hastaneye yumurtlama tedavisine başlamıştım özeldeki doktorumda istedi kendi hastanesinde çekmek 1000 TL ücreti vardı anesteziyle çekiyoruz dedi çektirmedim çok zor bir işlem değil çok ağrı olmuyor devlet hastanesindeki doktorla konuşup anesteziyle çektirmeye çalış canım infertilite tedavisi maddi manevi çok yıpratıyor insanı ilaçları falan pahalı o yüzden devlette yaptıra bilceğin birşeyi özelde yaptırma maddi gücün çok fazla yoksa

Siz nerde çektiğiniz acaba ben hangi devlet hastanesine sorduysam çekilmiyor dediler özele de sordum 1500_3000arasi diyolar
Canim ozel görüntüleme merkezleri 250-400 arası bende ozel görüntüleme merkezinde çekildim 5dk sürmüyor ve anestezi falan olmadı ağrı sizida olmadi hic.

Ben devlette çekildim hiç öyle ağrı sızı olmadı. Hatta döndüm doktora bu muydu dedim :) bende korkmuştum. Bi kaç dklık işlem. Dışarda para verdiğine değmez.
Merhaba hangi devlet hastanesinde cektirmistiniz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…