devlet hastanesinde ikili test güvenilir mi?

pinarali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
285
4
96
Sivas
arkadaşlar aklıma takılan bir soruyu sormak istiyorum,
malum devlet hastanelerinin ultrasonları çok eski,
4 aylık gebe ve bebeğinin cinsiyetini öğrenmek isteyen arkadaşıma normalde gözükür ama bizim ultrasonlar eski göstermiyor 1 ay sonra gel demişler,
sizce ikili testte bu ultrasona güvenmeli miyim yoksa parayı gözden çıkarıp özel hastahaneye mi gitmeliyim,
aklım karıştı fikirlerinizi beklerim

arkadaşlar aklıma takılan bir soruyu sormak istiyorum,
malum devlet hastanelerinin ultrasonları çok eski,
4 aylık gebe ve bebeğinin cinsiyetini öğrenmek isteyen arkadaşıma normalde gözükür ama bizim ultrasonlar eski göstermiyor 1 ay sonra gel demişler,
sizce ikili testte bu ultrasona güvenmeli miyim yoksa parayı gözden çıkarıp özel hastahaneye mi gitmeliyim,
aklım karıştı fikirlerinizi beklerim

Ben devlete gitmedim ama özelden memnunum devlet güvencem var öyle fazla para ödemedim.. sonuçta bebek bu açıkçası başka neye harcama yapacağız ki..

Siz hangi şehrin devlet hastanesinden bahsediyorsunuz?

Ben hamileyken medicana'ya gittim ilk 5 ay ultrasonları ninemden kalmaydı,ama 2li testimi,şeker yükleme testimi devlette yaptırdım(Bakırköy Devlet) herşey süperdi,1 gün sonra da sonuç aldım,ayrıca orda daa ultrasona girmiştim ve devletteki ultrason özeldekinin yanından bile geçemez..Devlet hastanelerine özelden çok çok güvenirim..

Siz hangi şehrin devlet hastanesinden bahsediyorsunuz?

Ben hamileyken medicana'ya gittim ilk 5 ay ultrasonları ninemden kalmaydı,ama 2li testimi,şeker yükleme testimi devlette yaptırdım(Bakırköy Devlet) herşey süperdi,1 gün sonra da sonuç aldım,ayrıca orda daa ultrasona girmiştim ve devletteki ultrason özeldekinin yanından bile geçemez..Devlet hastanelerine özelden çok çok güvenirim..

ben de aynı şekilde devlet hastanesine çok çok güvenirim,ayrıca ben de evlenmeden evvel bakırköyde yaşıyordum ve bakırköy devletin imkanlarından,ilgilerinden çok memnundum, şimdi sivas suşehrinde yaşıyoruz, burda da çok güzel ilgileniyorlar sadece ultrasonlarının çok eski olmasından dolayı biraz çekiniyorum,

8-9 haftalıkken samatya araştırma hastanesinde gebelik polikliniğine gitmiştim ultrasonda bebeğin daha ozaman parmakları bile seçiliyodu. ama iyi olan tek şey ultrason cihazıydı. sonra özelde kontrollerime devam ettim cihazda bebek hala devlet hastanesindeki kadar net görünmüyo ama doktorum çok iyi ilgileniyo. cihazın kalıtesine bakmayın derim doktorunuzun ilgisi daha önemli.

8-9 haftalıkken samatya araştırma hastanesinde gebelik polikliniğine gitmiştim ultrasonda bebeğin daha ozaman parmakları bile seçiliyodu. ama iyi olan tek şey ultrason cihazıydı. sonra özelde kontrollerime devam ettim cihazda bebek hala devlet hastanesindeki kadar net görünmüyo ama doktorum çok iyi ilgileniyo. cihazın kalıtesine bakmayın derim doktorunuzun ilgisi daha önemli.

evet cnm çok haklısın açıklaman için çok teşekkür ederim,
devlet hastanesinde doktorun ilgisinden çok memnunum o yüzden en mantıklısı aynı doktorla yola devam =)

bende devlet hastanesinden yanayım ne kaybedersinki ilk onu dene ben ayrıntılı ultrasonumu devlette yaptırdım kontrollerimide çok memnunum özele de gittim aynı ultrasona baktı kilomu ölçtü tansiyonumu ölçtü bunları devlette yapıyor..

Birde bazı doktorlar iyice emin olmadan 5 aydan önce bilgi vermezler prensip gereği bu göremediğinden değil

Kızlar merhaba,
Benim de önümüzdeki haftadan sonra ikili testi yaptırmam gerekiyor, hastane araştırıyorum.
İstanbul Fatih Sultan Mehmet devlet hastanesinde eski adıyla PTT hastanesinde ikili test yaptıran var mı?

Kızlar merhaba,
Benim de önümüzdeki haftadan sonra ikili testi yaptırmam gerekiyor, hastane araştırıyorum.
İstanbul Fatih Sultan Mehmet devlet hastanesinde eski adıyla PTT hastanesinde ikili test yaptıran var mı?

cnm o hastanenin kadın doğumcusunu bilmiyorum ama ben devlet hastanesinde yaptırdım sivasın bir ilçesinde, kanı alıp sivas merkeze gönderdiler doktor da hemen ölçtü ultrasonda ense kalınlığını, bakalım tahliller iki hafta sonraya, bence doktor iyi ise güvenmelisin hele ki eğitim ve araştırma hastanesi ise ;)

Back
X