İkili Test İçin Devlet Hastanesi Randevu

sarisintweety

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Mart 2023
64
25
18
Merhaba kızlar
Şuan 11. Haftalık hamileyim. İkili test zamanı geldi ama mhrsde hep ikili test ve detaylı ultrason yapılmamaktadır yazıyor. Riskli gebeliklere bakılmaktadır yazıyor. Detaylı ultrason yapılmamaktadır yazan bi hastaneden randevu aldım ama bakarlar mı emin olamadım kafam çok karıştı. Görsel ekliyorum aldığım randevuyu
Screenshot_20250522_125248_CDAS.webp

ikili tarama ultrasyon da bebeğin burun kemiğine ense kalınlığına bakılıyor sonra kan değerlerinize bakıyor ikili taramadan sonra ayrıntılı ultrasyona da bakılacak ya 18-22 haftalar arası onun için yazılmıştır o yazı ayrıntılı genelde özeller yapılıyor boşu devlet hastanesinde yok parayla yapılan bir işlem 1 saat ayrıntılı bebişin bütün organları damarları inceleniyor kastettikleri o bence
ikili taramada sorun olmaz bakarlar

ikili tarama ultrasyon da bebeğin burun kemiğine ense kalınlığına bakılıyor sonra kan değerlerinize bakıyor ikili taramadan sonra ayrıntılı ultrasyona da bakılacak ya 18-22 haftalar arası onun için yazılmıştır o yazı ayrıntılı genelde özeller yapılıyor boşu devlet hastanesinde yok parayla yapılan bir işlem 1 saat ayrıntılı bebişin bütün organları damarları inceleniyor kastettikleri o bence
ikili taramada sorun olmaz bakarlar
Teşekkür ederim cevabınız için. Umarım sorun çıkmaz :)

Back
X