• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Devlet hastanesinde ikili testi

Minuur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2017
3
0
86
36
Arkadaşlar merhaba ikili tarama testi devlet hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum ama konu ile ilgili pek bilgim yok kadın doğuma randevu aldım. Kadın doğum direk yaparmı testi yoksa başka bölüm açıp oradan randevu almamı ister.

öncelikle hayırlı olsun. Ben de ikili testimi devlet hastanesinde yaptırdım. mhrs den randevu alarak gittim. gittiğim gün doktor ameliyatta olduğu için göremedim. Doktorun yanındaki sekreter beni ölçüm yapacak doktora yönlendirdi zaten ikili testi yönlendirdiği kişi yapacakmış doktorla alakası yokmuş yani doktor olsa da yine aynı yönlendirme yapılacakmış ultrason yapan kişi ölçümlerini yaptı aynı gün içerisinde kan verdim sonuçları da 15 gün sonra aldım. Benim gittiğim hastane sadece kadın doğum üzerine olan bir devlet hastanesiydi.

Teşekkür ederim bugün randevum var ilk defa devlet hastanesine gidiceğim gebelik konusunda inşallah benimkide öyle olur. Çünkü bazı hastanelerde yeşil alan açılıp peranatolojiye randevu almak gerekiyormus

öncelikle hayırlı olsun. Ben de ikili testimi devlet hastanesinde yaptırdım. mhrs den randevu alarak gittim. gittiğim gün doktor ameliyatta olduğu için göremedim. Doktorun yanındaki sekreter beni ölçüm yapacak doktora yönlendirdi zaten ikili testi yönlendirdiği kişi yapacakmış doktorla alakası yokmuş yani doktor olsa da yine aynı yönlendirme yapılacakmış ultrason yapan kişi ölçümlerini yaptı aynı gün içerisinde kan verdim sonuçları da 15 gün sonra aldım. Benim gittiğim hastane sadece kadın doğum üzerine olan bir devlet hastanesiydi.
Benim kendi kadın dogumcum yaptı devlette

Teşekkür edrrim ikili test olan hastaneler direk yapıyormus istanbul avrupa yakasında kanuni s.s hastanesinde olmadığı için perinatoloji ye randevu açtılar ama maşesrf perinatalojide randevu yok. Bir tane kadın doğum haatanesi buldum orası yapıyormus 28 ağustosa gün aldım hayırlısı 😅

Back
X