Devlet hastanesinde infertilite bölümüne giden varmi?

Whiteandblue

Kûn fe yekûn🙏
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2009
14.445
8.144
448
Mrb arkadaşlar devlette infertilite bölümüne giden var mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mrb cnm öncelikle teşeökkurler cvp verdığın için. Benim bir oğlum var 4 aylık ve oğluma hmn hamile kalmıştım. Bir bebek daha istiyoruz fakat 9 aydır olmadı. 2 ay önce gıttım bu bolume bır duru test istedi rahım filmi felan. Bu ay da olmazsa gıdıcem testlerı yaptırıp. Sana sormak istediğim ilk olarak neyle baslıyorlar catlatma mı? Benım bı çocugum oldugundan ılacları iğnelerı sız temın edeceksınız dedı bana?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim bende devlette tedavi oluyorum İzmirde öncelik hormon testleri ve hsg ( rahim filmi ) isteniyor bunların sonucuna gore herşey yolunda ise tedaviye baslatiyor çocuk için ama sen normal yolla hamile kalabilmissin sanadami bunlar yapilio bilemiyorumki

Azerbaycanda ben de devlet hastanesinde tedviye yeniden bawladim. Uzi yapildi. Sol yumurtalikda sari cismin kisti varmiw. Iki aydir da adet olmuyorum.

Canim bende devlette tedavi oluyorum İzmirde öncelik hormon testleri ve hsg ( rahim filmi ) isteniyor bunların sonucuna gore herşey yolunda ise tedaviye baslatiyor çocuk için ama sen normal yolla hamile kalabilmissin sanadami bunlar yapilio bilemiyorumki

Benden de bunları istedi eşimin testlerını istedi basta normal oldu hemen oğlum ama bu sefer olmuyor mantar vadı temızledık tsh yuksektı onu da dusurduk ılacla. Bu ay yumurtlama gununu ıyı takıp ettım ve ıyı çalıştım dersıme. Bu ay olmazsa testlerı yaptırcam bakalım. Benım merak ettıgım dr bana dedı bır bebegın var devlet ılacları karsılamaz dıye.. Çatlatma mı verıyor asımı ılk etapta

iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...

Benden de bunları istedi eşimin testlerını istedi basta normal oldu hemen oğlum ama bu sefer olmuyor mantar vadı temızledık tsh yuksektı onu da dusurduk ılacla. Bu ay yumurtlama gununu ıyı takıp ettım ve ıyı çalıştım dersıme. Bu ay olmazsa testlerı yaptırcam bakalım. Benım merak ettıgım dr bana dedı bır bebegın var devlet ılacları karsılamaz dıye.. Çatlatma mı verıyor asımı ılk etapta.
ayrica catlatmami asilamami kisiye gore degisio bildigim herkesin tupbebek nedeni farkli tedavi sekli farkli

Merhaba

bende butun testlerimi yapmis bulunuyorum ama cocugu olana tup bebek odenmio diye hemsire orda bi hastaya anlatirken ogrendim dedigin gibi ilaclari kendin karsiliyorsun

Yarim cikti cevabim

ayrica catlatmami asilamami kisiye gore degisio biliorum herkesin tupbebek yaptirma sebebi farkli herkesin sorunu baska

Benden de bunları istedi eşimin testlerını istedi basta normal oldu hemen oğlum ama bu sefer olmuyor mantar vadı temızledık tsh yuksektı onu da dusurduk ılacla. Bu ay yumurtlama gununu ıyı takıp ettım ve ıyı çalıştım dersıme. Bu ay olmazsa testlerı yaptırcam bakalım. Benım merak ettıgım dr bana dedı bır bebegın var devlet ılacları karsılamaz dıye.. Çatlatma mı verıyor asımı ılk etapta

Canim bak mesela ben bugün geldim hastaneden hastaligimin uçuncu günü bugün doktor bana ikinci günü gel dedi ama hafta sonuna cattigi için bu sabah gittim muayene etti klomen verdi hap beş gün bunu iç dedi yumurtaliklarin durumuna bakalim cuma günü ya iğne ya asilamaya karar verip yapariz dedi oradaki bir kiza çatlama iğnesi verdi devlet karsilamiyor dedi 70 liraymis.ama asilamanin hakkında hic bilgim yok haftaya yarin gidip onuda ogrencem oradaki kizinda bir cocugu wardi doktor devlet asilamayi karsiliyo dedi tüp bebeği karsilamiyormus

Back
X