- 19 Kasım 2022
- 620
- 279
- 33
- 29
- Konu Sahibi karanfil76
Öyle bişey yok ya içini resmen oyuyorlar imkanınız varsa öyle bir yerde yapmayınRahime kadar girecek agrimayacak öyle bişey mi var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle bişey yok ya içini resmen oyuyorlar imkanınız varsa öyle bir yerde yapmayınRahime kadar girecek agrimayacak öyle bişey mi var
En son özele gittim yaptırdım devlet çok geciktirdi sürekli erteledi lekelerim vardı gittim ama çok pahalı ya beş dakika bile değil işlem 12 bin aldilarÖyle bişey yok ya içini resmen oyuyorlar imkanınız varsa öyle bir yerde yapmayın
Evet kısa ama işte uyuşmadan olunca o 5 dakika saatler gibi geliyorEn son özele gittim yaptırdım devlet çok geciktirdi sürekli erteledi lekelerim vardı gittim ama çok pahalı ya beş dakika bile değil işlem 12 bin aldilar
İlk gün ağrı oldu dört gün oldu yoktu şimdi ara ara biraz ağrı hissediyorum ama iyiyimEvet kısa ama işte uyuşmadan olunca o 5 dakika saatler gibi geliyor
Çok geçmiş olsun ya şuan nasılsın peki iyimisin
Sağol iyiyimEvet kısa ama işte uyuşmadan olunca o 5 dakika saatler gibi geliyor
Çok geçmiş olsun ya şuan nasılsın peki iyimisin
O ağrı zamanla geçiyor yani benimde ilk günler oldu sonra geçti çok şükürİlk gün ağrı oldu dört gün oldu yoktu şimdi ara ara biraz ağrı hissediyorum ama iyiyim
Sana da geçmiş olsun sen neden kürtaj oldum acaba Allah yardımcımız olsun ben ilk gebeliğim dört aylıktı kalbi atarken sonlandırıldı çok ağrıma.gitti kese yirtilmis suyum geldi şu kalmamıştı bir hafta bekledim düzelmedi kese yırtık olduğu için hep su geliyordu bende perinataloji uzmanı enfeksiyon kaparsin rahime kadar alınır diyince düşük yaptrdilar normal doğum gibi çok ağrıma gitti kalbinin atıp yapmak ama kime gitsem çaresi yoktu suyu olmayan bebeği hayatta tutamazmisim organlari gelişmez dediler riskliymis bu ikincisi de boş gebelik oldu hiç çocuğum yok üç senedir evliyimO ağrı zamanla geçiyor yani benimde ilk günler oldu sonra geçti çok şükür
Aslında durumumuz benziyor bende tüp bebek ile hamile kaldım ve erken suyum gelmesi sebebi ile 4. aylıkken normal doğum yaptım yani bebeğim doğdu sapa sağlam kesem patladığı için nefessiz kalmış kalbi durmuş. Daha sonra gebelik oluşmadı her hangi bir sorun olmadığı halde olmuyor bu ay ki adetim de tüp bebeğe tekrar başlayacam artık hayırlısı ne olucak bilmiyorumSana da geçmiş olsun sen neden kürtaj oldum acaba Allah yardımcımız olsun ben ilk gebeliğim dört aylıktı kalbi atarken sonlandırıldı çok ağrıma.gitti kese yirtilmis suyum geldi şu kalmamıştı bir hafta bekledim düzelmedi kese yırtık olduğu için hep su geliyordu bende perinataloji uzmanı enfeksiyon kaparsin rahime kadar alınır diyince düşük yaptrdilar normal doğum gibi çok ağrıma gitti kalbinin atıp yapmak ama kime gitsem çaresi yoktu suyu olmayan bebeği hayatta tutamazmisim organlari gelişmez dediler riskliymis bu ikincisi de boş gebelik oldu hiç çocuğum yok üç senedir evliyim
AA şaşırdım gerçekten sende de aynisi olmuş ben çok istedim benim durumumda olan biriyle konuşmak biliyomusun hendne catlatma iğnesi ile kalmıştım ilk gebeligimde suyum geldi ama yaşıyordu yaşaması üzdü düşük yaptrdilar psikolojim alt üst oldu sana hiç dediler mi bundan olur diye ben hep diyorum neden oldu diyeAslında durumumuz benziyor bende tüp bebek ile hamile kaldım ve erken suyum gelmesi sebebi ile 4. aylıkken normal doğum yaptım yani bebeğim doğdu sapa sağlam kesem patladığı için nefessiz kalmış kalbi durmuş. Daha sonra gebelik oluşmadı her hangi bir sorun olmadığı halde olmuyor bu ay ki adetim de tüp bebeğe tekrar başlayacam artık hayırlısı ne olucak bilmiyorum
Benim 4 ay boyunca kanamam oldu ama o kanamanın sebebini hiç bir doktor bulamadı. Yani bende çok kafama taktım ama bulamadım cevabını sonra dedim nasip demekki olmayınca olmuyor demekki.AA şaşırdım gerçekten sende de aynisi olmuş ben çok istedim benim durumumda olan biriyle konuşmak biliyomusun hendne catlatma iğnesi ile kalmıştım ilk gebeligimde suyum geldi ama yaşıyordu yaşaması üzdü düşük yaptrdilar psikolojim alt üst oldu sana hiç dediler mi bundan olur diye ben hep diyorum neden oldu diye
Kimisi enfeksiyon dedi baktılar düşük çıktı bunu yapmaz dediler ama benimde 10 haftada başladı lekelenme iki üç hafta sürmüştü doktor sorum yok demişti ilaç da vermemisti sonra geçti bir hafta sonrası suyum geldi aniden gittim suyu kalmamış dediler kalbinin sesini hiç unutamıyorum bekledim belki bir ümit yine suyu hiç yoktu aldılar ne bilim çok yıprandım acısı hiç geçmedi dört ay oldu o hep başka olucak içimde doktor kimi zar yapısı çok ince olabiliyor en ufak kasilmada yirtilabilir demişti hiç bilmiyorum nedenini ama yine gebeligimde bu durumdan korkacagim tekrarlama olasılığı yüksek diye duydum %25 %50 civarı yani anlayacağın üç ay geçince değil doğuma kadar sıkıntı olacak bence dogurunca bir tek rahatlarimBenim 4 ay boyunca kanamam oldu ama o kanamanın sebebini hiç bir doktor bulamadı. Yani bende çok kafama taktım ama bulamadım cevabını sonra dedim nasip demekki olmayınca olmuyor demekki.
Benimde geçen sene 30 ağustos kaybettim şuan hala aklıma geliyor ve şuan doğsaydı böyle böyle olurdu diyorum çok zor bir durum anlıyorum seni canım acısı geçer mi bilmiyorum benimki hala geçmedi tekrar hamile kalınca aynı şeyler olur mu hiç bilmiyorum ama her gebelik aynı olmaz inşaAllah bu sefer ikimizin de çok güzel gebeliklerimiz olur sağlıklı şekildeKimisi enfeksiyon dedi baktılar düşük çıktı bunu yapmaz dediler ama benimde 10 haftada başladı lekelenme iki üç hafta sürmüştü doktor sorum yok demişti ilaç da vermemisti sonra geçti bir hafta sonrası suyum geldi aniden gittim suyu kalmamış dediler kalbinin sesini hiç unutamıyorum bekledim belki bir ümit yine suyu hiç yoktu aldılar ne bilim çok yıprandım acısı hiç geçmedi dört ay oldu o hep başka olucak içimde doktor kimi zar yapısı çok ince olabiliyor en ufak kasilmada yirtilabilir demişti hiç bilmiyorum nedenini ama yine gebeligimde bu durumdan korkacagim tekrarlama olasılığı yüksek diye duydum %25 %50 civarı yani anlayacağın üç ay geçince değil doğuma kadar sıkıntı olacak bence dogurunca bir tek rahatlarim
İnsllah canım seninde sağlıklı gebeliğin olur insllah bize de sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallahBenimde geçen sene 30 ağustos kaybettim şuan hala aklıma geliyor ve şuan doğsaydı böyle böyle olurdu diyorum çok zor bir durum anlıyorum seni canım acısı geçer mi bilmiyorum benimki hala geçmedi tekrar hamile kalınca aynı şeyler olur mu hiç bilmiyorum ama her gebelik aynı olmaz inşaAllah bu sefer ikimizin de çok güzel gebeliklerimiz olur sağlıklı şekildebenim umudum var bu sefer herşey daha güzel olucak diye sende öyle düşün. Bende defalarca gittim kadın doğuma ama hiç birşey çıkmadı temiz çıkıyor herşey