• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Devlet hastanesinde Labioplasti ameliyatı ücreti

Benim yasak bitmedi daha bilmiyirum pismanmi olacam memnunmu kalacam benim Dr beceriksiz o yüzden bu süreç beni çok yordu sorun yaşayanlar genelde perine bolgesi çok yükseltilmiş olanlar oda ilişkiyi zorluyor islakligin dışarı çıkmasını engelliyor buda ağrılı ilişkiye sebep oluyor ben daha birsry diyemiyirum denediyimde burda paylasacagim

Benim yasak bitmedi daha bilmiyirum pismanmi olacam memnunmu kalacam benim Dr beceriksiz o yüzden bu süreç beni çok yordu sorun yaşayanlar genelde perine bolgesi çok yükseltilmiş olanlar oda ilişkiyi zorluyor islakligin dışarı çıkmasını engelliyor buda ağrılı ilişkiye sebep oluyor ben daha birsry diyemiyirum denediyimde burda paylasacagim
Sen ne zaman amelyat oldun yasak ne kadar verdiler

Kocaeli şehir hastanesinde ağustos ayına randevu alıp gittim muayene oldum. Ekim ayının sonuna doğru aradılar yarın sabah gel testlerini yapalım diye ama o sıra başka şehirdeydim. 2 ay sonra tekrar aradılar yine farklı bir yerdeydim. Akşam 8-9 gibi arayıp yarın sabah gel diyolar şu gün gel vs olsa ayarlanır ama bir türlü denk gelmedi yani. Geçen ay tekrar aradılar ama bu sefer de annem kalp ameliyatı oldu ona bakıyorum yine gidemedim. Bir daha ararsalar bu sefer gideceğim inşallah :) aramazsalar da napalım kısmette yokmuş diyeceğim.
ücretsiz mi

Back
X