Bugün labioplasti ameliyatından çıktım ve hemen yorum yapmak istedim yıllardır bu ameliyatı olmayı düşünüyordum bir türlü cesaret edemiyordum ve özellerde çok masraflı olduğu için erteliyordum tesadüf eseri devlet hastanesinde Dr Lokman Tekin Ertekin hocama denk geldim ve hemen muayeneye gittim kendisi baktı ve bütün süreçten bahsetti eğer fazla alırsa klitoris bölgesine zarar verebileceğini istiyorsam rahatsız eden fazla kısmı alabileceğini söyledi karar verdik ve hemen günümü aldım aşırı stresliydim hocam saolsun çok yardımcı oldu gerçekten işinin ehli hastaya çok sıcakkanla yaklaşan bir hekim ekibide aynı şekilde saolsunlad ameliyathane kapısından çıkana kadar sürekli beni sakinleştirmeye çalıştırdılar herşeyi tane tane anlattı hic sıkılmadan sorularımı yanıtladı odaya çıktığımdada yanıma geldi ve tekrardan her detayın üstünden geçti ilaçlar vs yazdı onarıcı bakım kremi ve 3 gün yarım saat arayla buz tamponu önerdi önümüzdeki günlerde de tekrardan durum hakkında güncelleme yazarım.
Düzeltme: Arkadaşlar imkanı olan bu ameliyatı spinal anestesi altında olmasın günlerdir eziyet çekiyorum ameliyat yerinde hiç bir problem yok ama boynum ve başım çatlıyor
Düzeltme: Arkadaşlar imkanı olan bu ameliyatı spinal anestesi altında olmasın günlerdir eziyet çekiyorum ameliyat yerinde hiç bir problem yok ama boynum ve başım çatlıyor
Son düzenleme: