Merhabalar süreciniz nasıl ilerliyor doktor temizlik konusunda nasıl öneride bulundu bende oldum labioplasti. İlaç krem vs ne kullanıyorsanız dönüş yaparsanız sevinirimBugün labioplasti ameliyatından çıktım ve hemen yorum yapmak istedim yıllardır bu ameliyatı olmayı düşünüyordum bir türlü cesaret edemiyordum ve özellerde çok masraflı olduğu için erteliyordum tesadüf eseri devlet hastanesinde d
Dr Lokman Tekin Ertekin hocama denk geldim ve hemen muayeneye gittim kendisi baktı ve çok şeffaf bir şekilde bütün süreçten bahsetti karar verdik ve hemen günümü aldım aşırı stresliydim Lokman hocam saolsun çok yardımcı oldu gerçekten işinin ehli hastaya çok sıcakkanla yaklaşan bir doktor ameliyathaneden inanilmaz korkan biriyim hocam ve ekibi saolsun ameliyathane kapısından çıkana kadar sürekli beni sakinleştirmeye çalıştırdılar herşeyi tane tane anlattı hic sıkılmadan sorularımı yanıtladı odaya çıktığımda hemen yanıma geldi ve tekrardan her detayın üstünden geçti iyiki lokman hocaya denk gelmişim
lokman hocanın reklamı yerine süreci anlatsanız , masraflardan bahsetseniz ?Bugün labioplasti ameliyatından çıktım ve hemen yorum yapmak istedim yıllardır bu ameliyatı olmayı düşünüyordum bir türlü cesaret edemiyordum ve özellerde çok masraflı olduğu için erteliyordum tesadüf eseri devlet hastanesinde d
Dr Lokman Tekin Ertekin hocama denk geldim ve hemen muayeneye gittim kendisi baktı ve çok şeffaf bir şekilde bütün süreçten bahsetti karar verdik ve hemen günümü aldım aşırı stresliydim Lokman hocam saolsun çok yardımcı oldu gerçekten işinin ehli hastaya çok sıcakkanla yaklaşan bir doktor ameliyathaneden inanilmaz korkan biriyim hocam ve ekibi saolsun ameliyathane kapısından çıkana kadar sürekli beni sakinleştirmeye çalıştırdılar herşeyi tane tane anlattı hic sıkılmadan sorularımı yanıtladı odaya çıktığımda hemen yanıma geldi ve tekrardan her detayın üstünden geçti iyiki lokman hocaya denk gelmişim
Süreç şuan cok iyi gidiyor ameliyat yerinde sıkıntı yok revigon krem verdi kullanmam için birde her duştan sonra soğuk üfleme ile kurutma önerdi silme vs yasak fakat ben spinal oldum benj mahfetti kesinlikle spinal önermiyorum inanilmaz boyun ve baş ağrısı yaptıMerhabalar süreciniz nasıl ilerliyor doktor temizlik konusunda nasıl öneride bulundu bende oldum labioplasti. İlaç krem vs ne kullanıyorsanız dönüş yaparsanız sevinirim
Ne reklamındam bahsediyorsunuz siz özel hastanemi reklam yapayim ayrica doktorun reklama hic ihtiyaci yok yeterince hastasi var devlet hastanesi diye belirtmişim devlette ücret mi alınıyor ameliyata nerde gördünüz acaba sıfır maliyetle oldum çıktım bittilokman hocanın reklamı yerine süreci anlatsanız , masraflardan bahsetseniz ?
estetik olarak geçmiyor mu bu ameliyat nasıl sıfır maliyet ?Ne reklamındam bahsediyorsunuz siz özel hastanemi reklam yapayim ayrica doktorun reklama hic ihtiyaci yok yeterince hastasi var devlet hastanesi diye belirtmişim devlette ücret mi alınıyor ameliyata nerde gördünüz acaba sıfır maliyetle oldum çıktım bitti
Labioplasti diye geciyor eger gerçekten gerekliyse doktor zaten onay veriyor ücretsiz oluyorsunuz değilse de mecbur özelde oluyorsunuzestetik olarak geçmiyor mu bu ameliyat nasıl sıfır maliyet ?
reklam olmasa bile süreç yerine ağırlıklı olarak doktordan bahsediliyorsa ve övülüyorsa okuyanları şüphelendirmesi çok normal bu forumda çok sık gördüğüm bir durum maalesef. süreçten ayrıntılı bahsetseniz daha mantıklı olurNe reklamındam bahsediyorsunuz siz özel hastanemi reklam yapayim ayrica doktorun reklama hic ihtiyaci yok yeterince hastasi var devlet hastanesi diye belirtmişim devlette ücret mi alınıyor ameliyata nerde gördünüz acaba sıfır maliyetle oldum çıktım bitti
Yani çok ayrıntıya girip karıştırmak istemedim çünkü gerçekten uzun uğraştırici bir süreç devlet hastanesinde gün bulmak operasyondaki süreç vs uzayabiliyor o yüzden buraya yazdim merak eden istediğini sorabilir ona göre cevaplarım diyereklam olmasa bile süreç yerine ağırlıklı olarak doktordan bahsediliyorsa ve övülüyorsa okuyanları şüphelendirmesi çok normal bu forumda çok sık gördüğüm bir durum maalesef. süreçten ayrıntılı bahsetseniz daha mantıklı olur
Ne reklamındam bahsediyorsunuz siz özel hastanemi reklam yapayim ayrica doktorun reklama hic ihtiyaci yok yeterince hastasi var devlet hastanesi diye belirtmişim devlette ücret mi alınıyor ameliyata nerde gördünüz acaba sıfır maliyetle oldum çıktım bitti
Olay reklamdan ibaret değil ki. Yazan kişi iyi niyetli onu anladım ama başlığı "labioplasti sürecim" yapan biri daha 1 gün dolmadan foruma övgü dolu mesaj yazılırsa şüphelenilir, süreç iyileşme dönemi dahil belli bir süreyi kapsayan bir kelime. Bu ameliyatı olmuş ve bu forumu hatim etmiş biri olarak söylüyorum bunu ve korkutmak için söylemiyorum, çok fazla ilk günden çok güzeldi diye yorum yapıp sonrasında pişman olan insan okudum hatta bir tanesi benim gittiğim doktor hakkındaydı ve ameliyatı olduktan sadece birkaç gün sonra görünce stres olmuştum. Doktor hakkında övgülü mesajlar atmış bir kullanıcı birkaç ay sonra da hiç memnun kalmadım sakın yaptırmayın yazmış okuyunca neye uğradığımı şaşırdım. Hal böyle olunca insanların eleştirmesi normal çünkü ağızları yanmış daha önce bir de bu açıdan bakın. Gerçekçi yorum yapılması çok önemli umarım hanımefendi memnun kalır ameliyattan ama ilk günden kimse neyin ne olduğunu anlayamaz ister bedava olsun ister doktor üstüne para versin sonuç hakkında elimizde bir yazı yokken iyilik yaramıyor gibi sözler hoş değil bence ameliyatı yaptırmak isteyen herkes korkuyor ve anlamaya çalışıyorBedavaya oldum diyorsunuz hala reklam olduğunu düşünüyorlar bunlarada iyilik yaramıyor devlet hastesindeki Dr üstelik bedava ya oldum demisiniz yani parası olmayanlar için yardımcı olmaya çalışmış siniz reklam olduğunu düşünüyorlar hayret valla iyilikte yaramıyor devlet hastesindeki doktorlarda sanki sizi bekliyor gidenlere zaten aylar sonrasına rendau veriyorlar devlet hastanesinde güzel iş çıkaran nadir Dr var iyileri genelde özelde yardımcı olmaya çalışmış bide suçlanıyor bu arada çok geçmiş olsun inşallah sonuçtan memnun kalırsınız bende devlet hastesinde vajinaplasti amaliyati oldum hiç para ödemedim ama hiç memnun kalmadım size iyi Dr deng gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?