- 20 Mart 2017
- 812
- 659
- 103
- Konu Sahibi Su_perisiiii
-
İy günler,
5+1 haftalık hamileyim, haftaya hastanede muayne olmak istiyorum, devlet hastanelerinde randevu almammı lazım yoksa almadan gitsem bakarlarmı? Birde devlet hastanesinde muayneler nasıl yoksa özelemi gitsem? Doğumu özelde yapmak istiyorum allah nasip ederse ama muayneleri devlet hastanesinde olmayı düşünüyordum.
Aynen özele sadece doğuma gitmek de zor oluyo bi 6. ayda doktorun oturması gerek sanırım .. Benim 7x24 ulaşabileceğim bi doktor olmalı işallah bebeğim benimle kalırsa tüp bebek olduğu için ilaç takibim vs sık kontrol edilmesi gerekicek ama testler tahliller de özelde yapılırsa tuzlu gelicek gibi .. bakalımRandevu alirsan daha iyi olur beklemezsin.
Bide surekli devlete kontrole gidip sadece doguma ozele gitmen zor olabilir.Orda da bi doktorla gorusmen,durumunu bilmesi iyi olur.Zaten ayda 1 gidersin ve tahlilleri devlette yaptirabilirsin
Özelde doktora gidip sağlık ocağında aile hekiminizde gerekli testleri yaptırabilirsiniz. Görümcem sürekli öyle yaptı. Sağlıklaı bir hamilelik ve sağlıklı doğumlar dilerim.Aynen özele sadece doğuma gitmek de zor oluyo bi 6. ayda doktorun oturması gerek sanırım .. Benim 7x24 ulaşabileceğim bi doktor olmalı işallah bebeğim benimle kalırsa tüp bebek olduğu için ilaç takibim vs sık kontrol edilmesi gerekicek ama testler tahliller de özelde yapılırsa tuzlu gelicek gibi .. bakalım
Tahlilleri rahatlıkla devlette yaptırmıştım anlayışlı bi doktor da olursa süper olur ..
muayene randevu almak daha iyi çünkü bazı hastaneler ekstra barkod vermiyor bazı doktorlar randevusuz hasta almıyor hatta geçen kendi hastası dışında bakmayan da varmış..
Sadece devlette ve özelde ayda iki kez ultrasonda muayenesi yapılması zararlı olur mu acaba onu düşünüyorum
Teşekkür ederimÖzelde doktora gidip sağlık ocağında aile hekiminizde gerekli testleri yaptırabilirsiniz. Görümcem sürekli öyle yaptı. Sağlıklaı bir hamilelik ve sağlıklı doğumlar dilerim.
He onu bilemeyeceğim açıkçası. Tabiki garantiye alın. Bugüne kadar biz bir sıkıntı yaşamadık ama hamilelik şakaya gelmez.Teşekkür ederimHatalı çıkabiliyormuş demişlerdi aile hekimliğinin ama bi araştırıcam çünkü en rahatı aile hekimliği oluyor valla
İlk ayları devlette geçirmek isterdim valla yeni yapılan hastane de var daha düzgün işliyo işler ama şu an iki üç günde bi ilaç dozum ayarlandığı için özele gidicem sanırım bi doğsun da Allah’ın izniyle o zaman devlette iyi takip yapan doktor bulurum artık :) kalp atışından snr tedavimi yapan doktorla devam etmiyoruz bakalım doktor değiştirince yazarım kızlar :) hem dengeli ücreti olan hem de ilgilenen doktor bulmam lazım ..He onu bilemeyeceğim açıkçası. Tabiki garantiye alın. Bugüne kadar biz bir sıkıntı yaşamadık ama hamilelik şakaya gelmez.
Aile hekimliği bana, kalp atışını duyunca haber ver demişti oradaki hemşire .. takibini eğitimlerini düzenlicez bence oraya da bilgi ver benim hemşire bebeklerin fln çok güzel takibini yapıyor .. hem tahliller testler maliyetli oluyor özelde ben de bunları elimden geldiğince sgk ya yaptırıcamArkadaşlar merhaba ben de özele gidicem , cünkü aradıgım ve bildigim doktor o hastanede , 5. haftamın içindeyim henüZ bir kere kan tahlili yapıp 69 oldugunu öğrendim beta hcg nin. Ama takip etmedim tekrar yaptırıp. Pazartesi yani yarın aile hekimine ancak gidebilirim sonuclar hakkında bilgi verir bana, ama asıl doktorla randevum ta cuma günü. O güne kadar ne yapmalıyım sizce . Aile hekimliginde de takip ederler mi ?
Aile hekimliği bana, kalp atışını duyunca haber ver demişti oradaki hemşire .. takibini eğitimlerini düzenlicez bence oraya da bilgi ver benim hemşire bebeklerin fln çok güzel takibini yapıyor .. hem tahliller testler maliyetli oluyor özelde ben de bunları elimden geldiğince sgk ya yaptırıcam
69 normal güzel bi değer bence .. bi de normal hamilelikte bunun dölllenme zamanı fln kestirilemiyor o yüzden doktora gidene kadar kimseninkiyle buralardan okuyup kıstas yapma ztn .. işallah tatlı tatlı gözükür :)Benim aynen şöyle oldu, ilk kan tahlili aile helimliğine gittim saglıkocagında yaptırmaya , doktor da 2 idrar testinde de pozitif oldugunu öğrenince seni gebe kabul ediyorum ve ona göre alınması gereken bütün tahlillerin talebini yapıyorum dedi. 5 tüp kan verdim herşeyi yaptı cuma günü.. akşamında internet ortamından bakabildim sonuclara yani daha soktor bile görmedi. Ben de hamile oldugum tahlilden de netleşince bu cumaya en erken ancak özelvi hastanede kadındoguma sıra alabildim . Şümdi ama kafamda deli sorular
69 normal güzel bi değer bence .. bi de normal hamilelikte bunun dölllenme zamanı fln kestirilemiyor o yüzden doktora gidene kadar kimseninkiyle buralardan okuyup kıstas yapma ztn .. işallah tatlı tatlı gözükür :)
Özelde doktora gidip sağlık ocağında aile hekiminizde gerekli testleri yaptırabilirsiniz. Görümcem sürekli öyle yaptı. Sağlıklaı bir hamilelik ve sağlıklı doğumlar dilerim.
Aile hekimliği bana, kalp atışını duyunca haber ver demişti oradaki hemşire .. takibini eğitimlerini düzenlicez bence oraya da bilgi ver benim hemşire bebeklerin fln çok güzel takibini yapıyor .. hem tahliller testler maliyetli oluyor özelde ben de bunları elimden geldiğince sgk ya yaptırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?