M marsiyass Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Aralık 2019 15 3 86 25 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi marsiyass #1 Ben devlet hastanesinde burun estetiği olmak istiyorum. Olanlar varsa sıra ortalama ne kadar sürede geliyor bilen var mı
Ben devlet hastanesinde burun estetiği olmak istiyorum. Olanlar varsa sıra ortalama ne kadar sürede geliyor bilen var mı
damaged lemon Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Şubat 2020 2.812 7.683 88 25 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi marsiyass #2 Randevuyu yakın zamana verirler de ameliyatı birkaç ay sonrasına veriyorlar. Bana öyle olmuştu en azından.
Randevuyu yakın zamana verirler de ameliyatı birkaç ay sonrasına veriyorlar. Bana öyle olmuştu en azından.
M marsiyass Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Aralık 2019 15 3 86 29 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi marsiyass #3 ZFulya96 .!.: Randevuyu yakın zamana verirler de ameliyatı birkaç ay sonrasına veriyorlar. Bana öyle olmuştu en azından. Genişletmek için tıkla... Acaba ameliyat gününü öne çekme şansım var mıdır
ZFulya96 .!.: Randevuyu yakın zamana verirler de ameliyatı birkaç ay sonrasına veriyorlar. Bana öyle olmuştu en azından. Genişletmek için tıkla... Acaba ameliyat gününü öne çekme şansım var mıdır
damaged lemon Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Şubat 2020 2.812 7.683 88 29 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi marsiyass #4 Dionysospp .!.: Acaba ameliyat gününü öne çekme şansım var mıdır Genişletmek için tıkla... Valla bilmiyorum ama direkt doktorla konuşup rica edip şansınızı deneyebilirsiniz belki.
Dionysospp .!.: Acaba ameliyat gününü öne çekme şansım var mıdır Genişletmek için tıkla... Valla bilmiyorum ama direkt doktorla konuşup rica edip şansınızı deneyebilirsiniz belki.
Z Zehra 84 Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Ekim 2019 230 151 33 41 9 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi marsiyass #5 Hangi hastanede dusunuyorsunuz yani devlet bende istiyorum hem burun kemigi egriligi var hemde ustelik acisindan olmak istiyorum
Hangi hastanede dusunuyorsunuz yani devlet bende istiyorum hem burun kemigi egriligi var hemde ustelik acisindan olmak istiyorum
G Guseff Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2016 141 129 103 34 11 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi marsiyass #6 Zehra 84 .!.: Hangi hastanede dusunuyorsunuz yani devlet bende istiyorum hem burun kemigi egriligi var hemde ustelik acisindan olmak istiyorum Genişletmek için tıkla... Kemik egriligi varsa lütfen çok iyi bir doktora ameliyat olun pişman olursunuz
Zehra 84 .!.: Hangi hastanede dusunuyorsunuz yani devlet bende istiyorum hem burun kemigi egriligi var hemde ustelik acisindan olmak istiyorum Genişletmek için tıkla... Kemik egriligi varsa lütfen çok iyi bir doktora ameliyat olun pişman olursunuz
M marsiyass Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Aralık 2019 15 3 86 12 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi marsiyass #7 Zehra 84 .!.: Hangi hastanede dusunuyorsunuz yani devlet bende istiyorum hem burun kemigi egriligi var hemde ustelik acisindan olmak istiyorum Genişletmek için tıkla... Henüz karar veremedim fakat istediğim doktorların hastalarına sorduğumda sıranın bir yıl sonra kendilerine geldiğini söylediler. O kadar beklemek istemiyorum maalesef.
Zehra 84 .!.: Hangi hastanede dusunuyorsunuz yani devlet bende istiyorum hem burun kemigi egriligi var hemde ustelik acisindan olmak istiyorum Genişletmek için tıkla... Henüz karar veremedim fakat istediğim doktorların hastalarına sorduğumda sıranın bir yıl sonra kendilerine geldiğini söylediler. O kadar beklemek istemiyorum maalesef.