Devlet hastanesine gitmeli miyim

Lilyyyyyyy35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2019
15
0
36
Arkadaşlar bakireyim hamileym çift çizgi çıktı 🥹 bunları ağlayarak yazıyorum bir devlet kurumunda çalışıyorum devlet hastanesine gitsem tüm sonuçlarım bütün her yerde ileriki hayatımda karşıma Çıkar mı birine bunu anlatmaya korkuyorum , eski erkek arkadaşım ben inanmıyorum benden önce yapmadığını nerden bileyim dedi kafayi yicek kendimi nerden atsam diye düşünüyorum bu kürtaj işi nerde yapılır devlet hastanesinde kan tahlili yapsam

Bakire olan biriyseniz nasıl test sonucu pozitif çıkabiliyor. yoksa mesajın başında yanlış mi yazıp ifade ettiniz aslında bakire değilim mi demek istediniz ?

Ya hamile değilsiniz ya bakire. Sürtünme yolu ile üstünüze falan mı boşaldı sevgiliniz. Aman su kızlık zarı bozulmasındq herşey yapılsın yani çok anlamlı oluyor öyle bakirelik zaten.

Özelde yaparlar kayıt girmeden merak etme, üzülme. Dandik bi yerde yapma sakın parasını ver tertemiz yaptır.

Arkadaşlar bakireyim hamileym çift çizgi çıktı 🥹 bunları ağlayarak yazıyorum bir devlet kurumunda çalışıyorum devlet hastanesine gitsem tüm sonuçlarım bütün her yerde ileriki hayatımda karşıma Çıkar mı birine bunu anlatmaya korkuyorum , eski erkek arkadaşım ben inanmıyorum benden önce yapmadığını nerden bileyim dedi kafayi yicek kendimi nerden atsam diye düşünüyorum bu kürtaj işi nerde yapılır devlet hastanesinde kan tahlili yapsam
Çalıştığın yerden izin alacaksın izin alırken de gerekçe olarak ne raporu göstereceksin. Ha bide diyelim evlendin 3 5 yıl sonra gebelik planladin olmadi yada oldu ve gittin hastahaneye kürtaj yada düşük geçmişin görülür. Başıma gelmedi ama sistemde hersey kayıt ediliyor. Aman sisteme düşmesin diye de merdiven altı yerlerde bu işe girme. Rahmini tuplerinj dogurganliginj ve hatta hayatını bile kaybedebilirsin.. git kan ver sonra da planını yap. Aile üyelerinden en az birinden yardım iste. Konuya komşuya arkadas anlatma binpisman olursun. Koz olarak kullanır arkadaş cevren. Git ablana yengene kuzenine anlat. Söyledim sana bazı şeyleri zaten. Bide 15 gün geçmiş kalbi atiyo o bebeğin.

Ozel hastanede belki kayit acilmadan yapilir islem, bilemiyorum ama devlette her turlu kayda girer ona eminim. Cok gecmis olsun

Bakire ve hamile ne ya? Bekarım mı demek istediniz?
Sizin tınbi geçmişiniz kimsenin önüne düşmez, bunlar kişiye özel kayıtlar. E nabızdan eski sonuçlarınızı gizlersiniz siz de görmezsiniz. Özel kliniğe gidip görüşebilirsiniz, başka bir isimle (polip ameliyatı gibi) işlem yapanlar var. Her türlü bir işlem gözükür yani.

ben de bekarken hamile kaldım şüphem vardı kendim de hemşireyim eski. özelde de devlette de hamileliği kayıtlara geçiriyorlar. ama sizin tıbbi geçmişiniz kimsenin önüne düşmez. özel hayat gizliliği diye bir şey var bu kişisel bilgi.

Beta hcg başka hastalıklarda da yükselebiliyor. Dolayısıyla özel bir hastanede testlerinizi yaptırın. Başka çaresi yok. Eski erkek arkadaşınız pok yesin. Kendinizi atmalık bir durum yok. Zaten hiçbir şekilde atmayın da. Test bozuk bile olabilir. Tam anlamadan daha siz sonuca varmaya uğraşıyorsunuz. Bi sakin olun ve de gidip kan testi verin. Sizin hayatınızdan önemli değil bahsettiğiniz hiçbir şey. Kendinize gelin biraz, hemen deli deli olmanın anlamı yok. Her şeyin bir çözümü var. Hamile olsanız ne olacak? Suç mu? Ki bayağı düşük bir ihtimal korunmasız ilişki yok ise. Diyelim hadii oldu, yaptıklarınızın arkasında durmalısınız. Devlet kurumunda çalıştığınıza göre yaşınız da var. Niçin 16 yaşında istemeden hamile kalmış biçare gibi düşünüyorsunuz? Ya doğru düzgün korunun ya da korunmayı bilmiyorsanız yapmayın. Yapıyorsanız da sonuçlardan kaçışmayın. Hem bakire hem hamile nasıl olunur onu da anlamadık üstüne serpiştirme mi oldu ne oldu? Muhtemelen gebelik falan yok gibi geldi bana. Test bozuk olabilir.

Back
X